SaadetTrn Arkadaşlar merhaba Bu iki hastane arasında kararsız kaldım. 15 haftalık hamikeyim. Kolan ve Medilife gittim ama içime sinmedi bir türlü. Bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum lütfen.
BurcuYlmazzz Haticeyildiz SaadetTrn merhaba ben 1 aydir istinye liv hastanesine gidiyorum suanlik memnunum 😊
Efe39 SaadetTrn Kolan da doğum yaptım 2 hafta önce, çok memnun kaldım, hemşirelerin ebelerin davranışları çok iyi, hizmetten memnun kaldım tavsiye ederim
Gizemgizem SaadetTrn Kolanda hangi doktora gittiniz acaba ? ben de doktor degsitiricem medilife da bende memnun kalmadım. yarin buyukcekmece kolana gidicem
SaadetTrn BurcuYlmazzz cevabınız icin teşekkürler. Hangi doktora gidiyorsunuz? Kaç haftalık hamilesiniz .
sedaaa Bende istinye hastanesine gidiyorum meryem gökkaya uçarer mükemmel bi doktor ben cok memnunum tavsiye ederim canım 😘
SaadetTrn Sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺️☺️Bayan doktor olsa daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Liv hospitalde Duyduğunuz bayan doktor önerisi olursa çok sevinirim.
Bsrgrss Merhaba bende 11 haftalık hamileyim istinye liv mustafa Üner karacaoğlu’na gidiyorum çok memnunum :)
SaadetTrn Bsrgrss merhaba Ne güzel memnun olduğunuz bir doktor bulabilmişsiniz☺️ Bayan doktor tavsiye edebilir misiniz? Bir de hastane muayene Doğum ücreti konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bsrgrss SaadetTrn canım doğum ücretini sordum normal 5.500 sezeryan 6 bin .. epidural normal doğum istersen 500 tl fark var.. ilk 28 gün çocuk doktoru muayene ve tekiklerde fiyata dahil .