MiracAlpinveUmutunAnnesi Sdacbc Yok yok bende de öyleydi hiç zaman geçiremezdim ahh zaman cok hızlısın şuan oğlum 3 bucuk yaşında 😍
busraaklnc Sdacbc biz bugün 19 olduk bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor 😂 daha dün öğrenmiştik oysa ki
Hilalgk Bnm içinde öyle 20 olsun artk derdim. 20 bitti 30 olsun artık. 30 bitti doğsun artık böyle böyle gidiyor işte 😅🥲
Sdacbc Hilalgk ay şimdi bende 20 hafta bitsin hemen istiyorum biran önce kucağıma alsam günler şakır şukur geçse 🥰😌
ilkgozagrimhavinim Hilalgk bende 22 deyim daha sabah şu cümleyi kurdum “30ları görelim artık” 😅 yazın günler hiç geçmiyo sanki
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sdacbc Hayır degilim daha ama arada uğruyorum buralara 😂 4 yıl olmuş üye olalı artık vazgeçilmiyo🤔
Sdacbc MiracAlpinveUmutunAnnesi bende öyle oluyorum büyük itimal 😂😂 happy kids varmış bide praya transfer olurum
Nlfrylmz Sdacbc ağrı değil ama iş yapmak zulüm bir de burun tıkanıklığı ve sıcaklardan insan nefes alamıyor. Mesela şuan sözde temizlik yapicaktim bir oda bitti ikincisi için,bir vinç lazım ki yerimden kalkabileyim 😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sdacbc Oraya geldiğinizde de görüşürüz insallah🤗 Yine üye olabilirsiniz ki bir arkadaş daha vardı happy kidste sohbetlere falan katılıyodu🤗
Hilalgk ilkgozagrimhavinim hahaha inşallah o günlerde görürsün canım yaz sıcakları zorluyor da tabi 😅🐣
BelisinAnnesi Sdacbc son 19 gün benim de 🤣 bitiyor bitiyor biyerden sonra saymayı bırakıyorsun bi bakmışsın günün gelmiş 🙃