Busra228 Kızlar bu haftada adet ağrısı gibi ağrılarınız başladı mı başka ne belirtileriniz var inşallah 38. Haftamda doğum yaparım çok heyecanlıyım ama sanki bu yıl bebişler çok geç geliyor az da kaldı ama sabırsızım😍
01-adana Busra228 benımde aynı adet ağrısı gıbı kasıklarımda ağrı oluyor 24 Temmuz gün verdi doktorum
Seminn Busra228 suan 36 dayız ama 34 te 4 5 gün öyle ağrım oldu doktora sordum idrar yolu enfeksiyonu geçmişin var ya ondan olabilir dedi
Melekmfgny Busra228 36+2 deyim sırt ağrısıyla doktora gittim suyum azalmış ciğer geliştirici yaptı duruma göre cuma günü doğuma alcak suni veya sezeryanla
Busra228 Melekmfgny prematüre sayılmıyor heralde 37 ye girince değil mi ? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım❤️
Melekmfgny Busra228 36+5 olmuş oluyo canım inşallah ne kadar geç o kadar iyi dedi doktor ciğer geliştirici iğne flnda oldum
Seminn Busra228 ınşşalah canım hergün doğum rüyası görüyorum rüyalarımda çıkar hep gün sayıyorum bende erken gelmesin diye 🤗🤗🤗
Ayseveikimelegi Busra228 cuma 36 haftalık olacaz inşallah 4 ağustosa dogum var sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah oğlum 💙🤲🥰