Merve0102 Lohusa pijama takımı önerir misiniz ya da Trendyol dan alıp hoşunuza giden uzun kollu önü düğmelilerde olur
Mmoommlife Merve0102 Hastaneye kaç pijema goturmek yeterlı acaba ? Bırde elbıselı mı pantolon seklınde olan mı tecrübesızım ☺️
Seranad Merve0102 ben normal pijama takımı aldım önden düğmeli trendyoldan daha uygun hem. Büyük aldım beden olarak çok güzel oldu. 3 tane aldım biri göbeğimi sıktı az ama doğumdan sonra olur muhtemelen.
Eminos123 Merve0102 ligusa takimi almadim bulundugum sehirde kaliteli camasir ve pijama satan yerden aldim begendigimi kisa kollu aldim hastaneye de bi uzun bi kisa kollu koyarim herhalde
Ebruuu42 Mmoommlife ben 3 tane emzirmek için ideal olan alt üst pijama takımı aldım bir de 3 tane sade alt aldım elbiseyi belki giyemem diye yeterli mi ki diye de hala düşünüyorum 🤪
MirasogluMerve Yani sezeryansa ilk gün gecelik daha iyi sonda takılıyor bide dikis yerlerin acimasin diye bende iki çeşit götürucem hem gecelik sabahlık hemde alt üst takım sabahlık
Seranad Merve0102 trendyolmilladan aldım 2 tane 1 tanesi frezya. Frezya olan biraz dar gelen göbekten. İkiside kaliteli güzel gerçekten tanesi 70 tl den aldım. Annem dün bintanede lcw den almış önden düğmeli o da
emiras59 Denizyildizii ben benzer modeli 50 TL ye aldım çok yüksek fiyatı biraz daha araştırın derim 🤲🏻 İnstagram özgü.Co sayfasından aldım
Mmoommlife Ebruuu42 ooo MaşaAllah ☺️Lohusa pijema ve elbıselerıde kendı bedenımızde alıyorız degıl mı bır buyuk almaya gerek yok dıye dusunuyorum
emiras59 Denizyildizii benim aldığım güzel %100 pamuk bir şey olmadı siz bilirsiniz yine de lcw de bile 100-120 arası
Ebruuu42 Mmoommlife tabii siz bilirsiniz ama ben olsam 1 beden büyük alırım salaş ve rahat olması için ❤️🙏🏻