zaydn Çatlak için eczane Hindistan cevizi yağı önerdi onu kullanmaya başladım ama benim aklıma takılan kaş kirpik gürleşsin diye de bu yağ kullanılıyor karnım kıllı olmasın çatlak olmasın diye uğraşırken 🤦🏻♀️😂Şu an yok kıl falan korktum açıkçası
_biranneadayi zaydn eczane onu önerdiyse biz daha ne söyleyebiliriz ki? Eczacıdan daha iyi bilmiyoruz sonuçta. Ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Kullanma alanı çok geniş sadece tüy kıl için değil. Suya katıp diyette bile içiyorlar onu.
Denizyildizii zaydn evet kıllanma yapıyor ama kıllanmaya meyilli ciltlerde yapıyor. Malesef bunu eczaneler dile getirmiyor. Kendimiz araştırıp öğrenmemiz gerekiyor.
Elifiye zaydn evet hindistan cevizi yağı iyi ama kullanma yapıyor diye duydum bende çevremden vaseline cocoa butter ve tatlı badem yağı sürüyorum düzenli olarak tavsiye ederim
zaydn _biranneadayi çatlak için doğru iyidir ama çatlağım olmasın diye uğraşırken de kıllanmak istemiyorum
Derin_deniz01 zaydn kıl tüyün çözümü var elbette ama çatlak daha zor bence kullan ben mustelanın kremini kullanmıştım çatlaklar İçin önemli olan nemlendirmek
zaydn Deletedmom9823 ya hepsi yapıyor demek ki düşününce çoğu yağ yapar zaten d buna iyi gelen de yağ veya yağlı ürünler nemlenmesi açısından 🤦🏻♀️😂
rosatue Deletedmom9823 aaa ben 37. Haftadayım çok erken başladım kullanmaya 12 haftalık bile yokken. Hiç kıllanmadım. Gebelikte bazen hormonal değişikliklerden göbekte tüylenme oluyormuş öyle olabilir sizin de
zaydn Denizyildizii evet onlar çatlağa iyi geleni söylüyor normal olarak yan etkilerinden bahsetmiyorlar ama bizim için catlak kadar o da önemli ah kadın olmak 🤦🏻♀️😂
rosatue zaydn lierac jel formlu hiç yağlı bir krem değil. Bende tüylenme yapmadı yaklaşık 25 haftadır kullanıyorum belki daha da çok
zaydn Elifiye evet ben sarışın olduğum icin kas ve kirpik icin çok şey kullandim tatlı badem yağı Hindistan cevizi zeytinyağı hint yağı o yüzden biliyorum ☺️😂
rosatue mercimekkoftesi1 turuncu olan bio oilde A vitamini var yani bildiğiniz ilaç gibi bir şey. Gebelikte kullanımı uygun değil. Sarı olan natural bio oili kullanabilirsiniz.
rosatue zaydn hala çatlağınız yoksa geç kalmadınız. Ben 34. Haftada birden çatladım. Kaşıntım olmadı, çatlak dediğim şeyler mor derin şeyler değil aslında çatlak mı emin değilim. Parlak değişik bir doku oluştu göbek deliği çevremde😅