Tubis2021 psychologist yine gopta doğum yaptırmaya devam edecek diye biliyorum bence yararlanırsınız indirimden
psychologist Babyloveee kızlar şimdi çıktım Burak hocadan. Madur etmemek için muayene ücreti ve doğum ücretini bir süre değiştirmicem dedi. Özel sağlık sigortası direkt geçmiyormuş fatura kesiyoruz eğer sigorta kabul ederse düşüyor gibi bişey dedi asistanı. Kendi gelecekmiş yine doğumlara . İçim rahatladı biraz . 30temmuza gün verdi sezeryan
tipikbiryayburcu psychologist Aaa benim sigorta öyle kabul etmiyor ya. Peki hangi hastanelerle anlaşmış bilgi verdi mi canım?
tipikbiryayburcu Semy Selaammmm geldim ben 😂 Detaylı ultrason yaptırdım cuma günü Ali Gedikbaşı diye bi doktorda. Burak hoca ve eşi bu Ali hocanın yanında asistanlık yapmış tesadüfün böylesi 😁 Sonrasında Burak hocaya yazdım “ben detaylı ultrason yaptırdım herhangi bi sorun yokmuş size ne zaman muayeneye geleyim” dedim o da “Süper, 1 ay sonra görüşürüz dedi” Yani kısacası sorun yapmadı dışardan detaylı yaptırmamı ay sonu tekrar ona muayeneye gideceğim işte 😂
Semy tipikbiryayburcu selammmmm naber 😊 cok sevindim hiçbir sorun olmamasına 💙 ee detaylı yaptırdın diye bu ay kontrole gerek yok öyle mi süper o zaman 😇 bende yazayım bari kendisine şimdi
tipikbiryayburcu Semy Çok teşekkür ederim, çok şükür çıkmadı bi sorun 🙏 Evet 1 ay sonra gel dedi zaten kontrollerim ayda bir olmuştu 12. haftadan sonra 😁
tipikbiryayburcu Semy Sanada 1 ay sonra der bence zaten gitiiğimizde de aynısını dicek detaylıda baktı her şeyine doktor 😂
Semy tipikbiryayburcu işime gelir şu sıcaklards inan hiç dışarı çıkmak istemiyorum valla yok olucam bi gün😂
tipikbiryayburcu Semy Aay bende sıcaktan nefes alamıyorum artık bi yere bayılıp kalıcam diye korkuyorum 😂 Ama yeni kliniği anlaştığı hastaneleride merak ediyorum bi yandan gidesim de var 😂
Semy tipikbiryayburcu aa evet kliniğin önünden geçiyorum hergün kocaman yazıyor op dr burak özköse diye 😂
Yenianneadayi2208 Semy Merhaba Burak Beyin eşi zeynep hanımda detaylı yaptıracaktınız sanırım. Nasıl geçti, doktorun ilgi alakası ve detaylının süresi sizi tatmin etti mi?
Semy Yenianneadayi2208 merhaba burak beyin eşine yaptırmadım cerrahpaşada prof dr ali beniana yaptırdım. Cok detaylı inceledi 45 dakika ultrasonda kaldım ama 45 dk boyunca bana tek bir kelime etmedi kontrol bitince herşey yolunda dedi gönderdi sorularıma bile cevap vermedi.
Yenianneadayi2208 Semy ali Benian ı duydum bende. Alanında iyi bir hekimmiş.Bende Ali Ekiz den randevu aldım perşembe gününe ama az önce Burak Bey den randevu almak için aradım asistanı zeynep hanımı önerdi detaylı için.. Aynı yerde takipli olmak daha mı iyidir diye kafam bir karıştı açıkçası. O yüzden size sormak istedim, zeynep hanımda yaptıracağım diye bir yorumunuzu okuduğumu zannettim ☺️ tşk ederim cevap verdiğiniz için
Semy Yenianneadayi2208 öyle düşünüyordum ama bütçe olarak biraz zorlayınca farklı alternatiflere yöneldim 😊 ayın 15-17 arası burak beye kontrole gideceğim tekrar
Yenianneadayi2208 Semy Bende Burak beye ilk kez gideceğim. Aslında normal randevu için aradım ama böyle bir öneride bulununca asistan, bir araştırmak istedim. ☺️ En iyisi bir post açıp sorayım belki giden vardır, aklımda kalmaz en azından 🤗 kaç haftalıksınız?
tipikbiryayburcu Semy Selaaammm, Nasılsın? Her şey yolundadır inşallah 🎉 Kontrole gittin mi Burak hocaya 🤔😁