Gulsah1616 Kızlar bu markanın bebek arabasını ve pusetini kullanan var mı? İnternette çok güzel görünüyorlar mağazalarda bulamadım. Kullananlar hangi modelini kullandı özellikleri nelerdi. Yazabilir mi ?
Dilekcnkn Gulsah1616 Baby plus canyon arabasına bakabilirsiniz ben dolaptan aldım ikinci el garantili çok güzel sürüşü harika 😊
Mymother Gulsah1616 ben kullanıyorum pierre cardin twist almıştım on çocuk büyütür öyle kaliteli ama travel sistem olduğu için ağır tabi biraz ama sürüşü falan inanılmaz rahat ve çukurdan falan geçerken çok sarsmıyor süspansiyon özelliğinden dolayı 🌸
Gulsah1616 Dilekcnkn onun çift yön olması için tak çıkar yapılması lazım o yüzden ondan vazgeçtim ama geriye kalan özellikleri güzel
Gulsah1616 Deletedmom9823 civile gittim bu markanın sadece bir modeli vardı ve puseti yoktu . İstediğimiz modeli sipariş edebiliyorlar mı
Gulsah1616 Mymother evet şimdi özelliklerine baktım çok güzelmiş siz nerden aldırdınız ve ne kadara aldınız
Dilekcnkn Gulsah1616 Evet çok güzel dediğiniz gibi tak-çıkar yapılması lazım ama ben genel olarak hep kendime doğru baktırdığım için sorun yaşamam 😊
Deletedmom9823 Gulsah1616 civilde bana 2 model gösterdiler pusette vardı sanırım sizin gittiğinzde yoktu
Mymother Gulsah1616 ben hepsiburadadan aldım ama yaklaşık iki sene önce aldım hani büyük bi indirim olmuştu hepsiburadada saatlik ona denk geldi 1700 küsüre aldım ama o zamanda normalde fiyatları 2500 dan başlıyordu
Gulsah1616 Mymother anladım teşekkür ederim şimdi fiyatlar çok pahalı tabi ☹️ Onu bulursam alacam inşallah
Mymother Gulsah1616 ben baktım sizin için linke ama ürün bulunamadı diyo evet pahalı ama dediğim gibi on çocuk büyütür taş gibi
Gulsah1616 Mymother peki tekerlekleri şişme mi yoksa dolgu mu ve büyükler mi? Resimde büyük duruyorlar
Gulsah1616 Mymother https://www.hepsiburada.com/pierre-cardin-twist-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-bej-p-HBV00000KV0KA?magaza=lindobaby bu mu sizin söylediğiniz
Gulsah1616 Deletedmom9823 olabilir ben bir daha gider sorarım belki sipariş ederler iyi olur öyle olursa ☺️
Gulsah1616 Mymother peki pusetin takılması ve çift yön olması size çok kolaylık sağladı mı yoksa çok fark etmedi mi? Yani olur da bulamazsam mağazada diğer modellerinden alıp pusetini ayrı alırım
Mymother Gulsah1616 büyük kolaylık bebek durmayınca vs kendinize çevirmeniz ya da daha küçükken size dönük olması çok avantajlı