tubaag 1 hafta gecikmeden sonra test yaptım. Yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm yanlış değildir değil mi ? https://www.hizliresim.com/sjj76vq
GulcanDongel tubaag hayır yalnış görmüyorsunuz hamilesiniz 😊 benimde hemen belirginlesmisti böyleydi testim. 5 haftalık hamileydim gittiğimde. Gözünüz aydın 🥰
asyaebrar tubaag 2 gün sonrasına alın 1000 üstüne çıkmış olur o zaman değeriniz 1000 üstünde kese gözüküyor💕
GoncaClk tubaag Beta biraz daha yükselince gözükür kese ama inşallah görürsünüz 🤗 benim 10 gün gecikmem olmuştu 12. Gün falan betaya baktirabldm 5 bin küsurdu o yüzden direk gözüktü
tubaag asyaebrar çok haklısınız ama şu an eşimin memleketindeyim ay sonuna kadar küçük şehir tek doktor var ve doktor yarından sonra izine çıkıyor maalesef. En azından takviye vitamin tavsiyesi alırım
tubaag GoncaClk görünemedim doktora maalesef bende. Tekrar randevu alıp gidene kadar gözükür büyük ihtimalle kese bekliyorum şimdilik. Çok teşekkür ederim ❤️
Mihrimahirem tubaag maşaallah hamilesiniz çok net belli ☺️RABBİM İsteyen herkes nasip etsin İnşaallah
Ozlemmiray2019 Merhaba hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza🙏 Adet gecikmesi olduktan ne kadar sonra yaptınız ben 2 gün geçti negatifti bugün 6. Gün acaba pozitif olabilirmi korkuyorum test yapmaya
Selin12- Ozlemmiray2019 döllenme adet dineminize yakın hamile kaldıysanız o zaman negatif çıkabiliyor