Melisamelisa 22meltem bende de çıktı miyom . Hamlilelikden sonra küçülür hamilelikle büyüyo bu dedi ama . Son durum ne nasıl olcak bilmiyorum bende 😔
Gkc92 22meltem bana öyle söylediler pazar günü. Eşimin iş arkadaşı zaten kadın doğum uzmanı o yüzden önemli değil dedi. Çok yüksek çıkmamıştı ama
Kagan21 22meltem enfeksiyonla ilgili izlediğim videolarda bütün dr ların önerdikleri kızılcık suyuydu. Ama siz yine kendi dr unuza bi sorun. Sakıncası yok diye biliyorum ev yapımı olsun daha iyi olur hatta. 😇🙏🏻
22meltem Melisamelisa bende hamilelik öncesi vardı iki tane zararsız dendi şimdi ikiside büyüdü ağrı da yapiyor
MerveAkkk Melisamelisa ben 3 gün önce kullandım 23 haftalık hamileyim an miktarda olsa enf çıktı idrarda
Melisamelisa Gkc92 miyomla ilgili başka bişi dedi mi . Hamilelik esnasında olup sonra küçülüyo falan demişti bana ama senin var mı başka bi bilgin
Gkc92 Melisamelisa benimki küçülme değil aksine büyüme gösterdi. 10 cm di 13 cm oldu.Miyomun bulunduğu yer çok önemli benimki serviks ağzında riskli bölgede normal doğumun gebeliğin başından beri olmayacağı belli. Sezaryen sırasında kanama ihtimali var bu yüzden rahmimi kaybedebilirmişim o yüzden benim doğumumda ameliyat esnasında miyomektomi önermiyorlar doğum esnasında bakılacak daha çok durumuna alınadabilir alınmayadabilir. Sizin nerede ve kaç cm ?
Doga-Deniz Böbreğime stent takıldığından beri uğraşıyorum. Antibiyotikte kullandım, tek kullanımlık ilaçtanda… fakat halen geçmedi:(((( ölecem artık ağrıdan
Boncuk123 Melisamelisa 2 hafta önce kullandım bende. 2 günde etkisini göstermişti. Bol bol su içmiştim. Artı olarak günde 1 bardak limonlu su içtim bayağı rahatlattı. Çok şükür suanda birşey kalmadı. Beni aşırı ishal yaptı 10 gün boyunca ishal oldum. Birde karın guruldamadık allahım gece bile uyanıyordum o derece. İçtiğim ilk gün aşırı halsizlik ve terlemede yaptı.
Melisamelisa Boncuk123 karın guruldamamdan bugün bebeği hissedemiyorum resmen ayırt edemiyorum çok gerildim ben de
Melisamelisa Gkc92 ben hiç bu kadar irdelememiştim . Şimdi siz diyince aklıma takıldı . Detaylı ultrasonda söyledi bi miyomunuz var bu miyomlar hamilelikle başlar sonra küçülür demişti . Bende bi daha hiç miyomumu sormadım kontrollerde nedir ne değildir noldu diye . İlk gittiğimde hemen onu sorcam not ediyorum .
Gkc92 Melisamelisa kesinlikle öncelikle miyomun nerede olduğunu kaç cm olduğunu sorun. Ve normal doğumu engeller mi engellemez mi bunu da öğrenin çünkü yerinden ve boyutundan kaynaklı kanama riski yapanlar var benimki gibi. İnşallah cm bile değildir ve riskli değildir sizinki.Doktorunuzun da şimdiye kadar söylemesi gerekirdi ultrasonda görüyordur sonuçta.
Yamacin-Annesi Melisamelisa toz ilacı kullandım ama fayda etmedi inşallah bu hafta bitmeden doktora gidicem tekrar idrar tahlili yaptircam