61hnd Ben gitmeyi düşünüyorum 20. Haftamdayım normal doğum yanlısı akrabalarımın bi kaçı onda yaptı hepsi memnun
Meyracukurmaraz Kişiden kişiye göre değişiyor doktorlar. Bende başarının çaprazındaki Avrasya hastanesine gidiyorum doktorum Atilla Okur çok çok memnunum. Randevu alıp Bi gidin başarıya içiniz ısınırsa devam edersiniz içinize sinmezseniz başka Bi doktora gidersiniz
Pinarkarakaya Meyracukurmaraz atilla beyin muayene ucreti ve dogum ucreti hakkinda bilginiz varmi acaba
Pembepanterr Meyracukurmaraz Merhaba hastanenin muayene ücreti nedir bide cihazları görüntü kaliteleri nasıl
Meyracukurmaraz Pinarkarakaya evet 35.haftamdayım hala ona gidiyorum çok şükür çok memnunum. 175 tl muayene ücreti 4 haftada 1 çağırıyor 32.haftadan sonra 2 haftada 1 çağırıyor doğum ücreti normal doğum 3500 zorunlu sezeryan 4000 TL. Gece kaç olursa olsun Bi sorun varsa mesaj atıyorum hemen arayarak soruyo ilgileniyor
Burcu-ay Ben gidiyorum gebeliğimin başından beri çok memnunum çok bilgili bi doktor görümcem ve arkadaşım 2 çocuklarınıda onda yaptılar
Meyracukurmaraz Pembepanterr muayene ücreti 175 TL cihaz kalitesi çok iyi 12.haftadan beri net bebek görüntüsü görebiliyorum. Her ultrasona girdiğimde renkli fotoğrafını vermiyor ama ekrandan detaylı fotoğrafını gösteriyor benim doktorum fotoğrafı da siyah beyaz veriyor
Meyracukurmaraz Pembepanterr https://www.hizliresim.com/2jhlkcz https://www.hizliresim.com/1thcy02 Böyle örnek atabilirim biri 17 haftalık görüntüsü biri de 30 haftalık
Meyracukurmaraz Pembepanterr rica ederim ben doktorumu gerçekten öneririm birde mete bey var Avrasya hastanesinde onu da öneriyolar. Birde mesela benim doktorum hiç bir kan tahlilimi hastanede istemedi burda birsürü para verme dedi hep sağlık ocağında yaptırıyor ve çok pinpirikli Bi doktor herşeyin mükemmel olmasını istiyor
Pembepanterr Meyracukurmaraz Dediğiniz doktorla bi görüşeceğim inşaAllah çok teşekkür ederim cidden,böyle fikir almak iyi oluyor🌸
61hnd Burcu-ay zorunlu muydu yani genelde herkes selime hanıma öyle diyor bnde gittim bi sefer memnunum ama denilenler korkuttu