Deletedmom9823 Ya kızlar ben bebemin kıyafetleri yıkıyorum ama hiç böyle bebek kokusu olmadı hiç güzel kokmuyo😀😀 green clean almıştım deterjan ve yumuşatıcı ondan mı acaba tercihi mi kötü yapmışım😀😀😀 anlayamadım
Mom789 Deletedmom9823 zaten kendileri korkutuyor o kiyafeti deterjan bebek kokusu olmuyor bende ayni düşünceyle bebek deterjanı yerine kendime kullandığım deterjanı yumusaticiyla yıkadım bebek kokudan sersemledi o gün afedersiniz estagfrtovbe salak gibi bakıyordu sonra kendininkini yıkadım sipa ya mis gibi korkutuyor yani bebisin kendi kokusu onu kaplar bosver deterjanı 😂
Sulee_ Deletedmom9823 aslında koku olmaması daha iyi bende dalın granül almıştim ebebekten denemek için yikadim güzel hos kokuyor ama sonradan tereddüt bile ettim acaba bu koku onu rahatsız eder mi diye ama hic bi deterjan bebek gibi kokmaz zaten bebeğin kendi kokusu o giydikce kıyafetlere ve eve kendi kokusu yayılacak
Susamtanem2 Deletedmom9823 ben kendimize bile kokulu ürün kullanmıyorum minicik bebekler için gerek var mı güzel kokuya zaten kendi kokuları misss
Deletedmom9823 Mom789 hahahaah ya bende diyorum okdr şey yıkadım ev hiç kokmuyo😀😀😀😀 hahahaha eşim diyoki dandik almışsın deterjanı
Mom789 Deletedmom9823 ben kokmuyor diye iki çeşit aldım bide kokmuyor bol bol dokuyorum yine kokmamisti 😂sonra farkettim kendi kokuyormuş 😂
Deletedmom9823 Susamtanem2 ürün kokulu demedim zaten canım. Ben yıkayınca deterjandan dolayı öyle kokuyor sanıyodm meğer öyle olmuyormuş aldığım deterjan bitkisel bu arada.
Susamtanem2 Deletedmom9823 evet içeriği temiz bir deterjan diye biliyorum o markayı ekstra koku arayışına girmeyindiye yazdım ne kadar koku o kadar kimyasal gibi geliyor bana