Biresintii Sabah 7 de nişanım geldi ve ara ara sancılarım oluyo tahmini ne zaman doğar ya 😕 çok yoruldum artık sancılarım çok sık değil sizin nişanınız geldikten ne kadar sonra doğum gerçekleşti
Ayse_nur17 Biresintii benm gece 02.30 da nişanım gelmişti.13.40 da doğum yaptım. İlk gebelikti doktorum sbhı bekleyebilirsin sbh gel hastaneye demişti.
Aysen41 Biresintii Hayırlı olsun inşallah Nisan nasıl geliyor lavobadami yoksa camasirinizami geliyor ağrı vs yapiyormu gelmeden gelirken veya?
210696 Biresintii canım nişanım geldikten 2 gün sonra doğum yaptım 12 de suyum gelmişti sancım akşam 7 de başlamıştı gece 2 de kucagıma almıştım
Biresintii Ceylan01-13 yok slime gibi baya koyu yapışık akıntı oldu akıntı bile değil jel gibi bi şeydi
Haticeergunn Nişan geldikten 3 4 gün sonra doğurdum. Bu süreç herkeste degisyr. 2 haftaya kadr süre var diyo Doktorlar Bu arada kaç haftaliksnz
Biresintii Fatma_veysel25 yok acayip katı tam bi slime 🥴 akıp gitmiyo silmek gerekiyo benim de ilk gebeliğim fark etmem sanıyordum ama asla fark edilmiycek bişi değil
Biresintii Rabismomm4 evet internette fotoğrafları var bazıların ki kanlı oluyormuş ama benimki kanlı değil di
Biresintii Aysen41 yok hiç ağrı olmadı sabah lavaboya gittim afedersiniz slime gibi bişey hisettim çok sıvı olmadığı için kayıp gitmiyo silmek gerekiyo sonrada iç çamaşırıma da az daha gelmişti
Rabismomm4 Biresintii erken doğum riski var olsa anlamam herhalde bugün o şekilde akıntı geldi ama enfeksiyon da olabilir 🤦
brcozdmr-068906 Biresintii siz nişan olduğundan eminmisiniz???Nişan kanla karışık bir akıntıdır.Sizinki normal bir akıntı olabilir.Son aylarda akinti koyulaşır çünkü