Sbrcgr Dün normal doğum yaptım kızlar. Buradaki tüm doğum hikayelerini okuyarak geçti hamileliğim faydası olabileceğini düşündüm. Sorusu olanı seve seve cevaplarım 💗🌸
cigdemtureli Sbrcgr açılmayı hızlandırmak için neler yaptınız, benimde gece başladı sancılarım halen devam ediyor 2cm açıklık var şuan doktor evde karşıla sancılarını dedi 🥴🥴
Kbracaaa Sbrcgr hayırli olsun anlatıldığı kadar zormuydu doğum ☺️ birde düşükten sonra bu gebeliginizde bişey kullandınız mı
Sbrcgr Herbisey suyum 8 cm açıklığım olduğunda geldi o da çok yavaş yavaş kendi sancımla doğum yaptım sayılır . 8 cm den sonra 15 dkka için suni aldım o kadar ☺️
Sbrcgr cigdemtureli 3 cm açıklığım varken yatış verdiler bana inanın nst ye bağlı kalıp sancı çekmek çok zor. Nst den çıktıkça sıcak suya girdim, pilates yaptım ve squat yaptım. Meryem ana otunu da götürmüştük onu da yaptık ☺️
Sbrcgr Kbracaaa benim için son 2 saat ve karnıma bastırılması zordu içimden öyle sesler çıktı ki 🤦🏻♀️ 7-8 ay Protestan ve kan sulandırıcı kullandım canım. Kanamam olmuştu onun içinde pruluton vurulmuştum 3-4 kere
Sbrcgr Herbisey benim erken doğum riskim vardı açıkcası pek yürüyüş yapmadım. 37 den sonra hurma yemeye başladım, arada yürüyüş yaptım fakat her gün 150 squat , günde 2 kere pilates ve 38 den sonra günlük 6 hurma ☺️ Açıkçası hantal biriyim hemen yorulurdum
Eda1313 Sbrcgr benım de doğumuma 9 gün kaldı doktorum normal doğuma musaitsin dedi ama halen açılmam yok ne yapmam gerekıyor okadar da hurma yıyorum halbukı
Sbrcgr Eda1313 benim açılmam nişandan sonra oldu zaten 2 gün içinde de dığum yaptım canım erkenden açılman başlayacak diye birşey yokki
cigdemtureli Sbrcgr yaa evet gerçekten çok zor kızlar kontrole geldikçe çıkarın artık nst yi kalkayım dedim durdum 🥺 doktor eve gidebilirsin diyince oh dedim ama şimdide napıcamı şaşırmış dolaşıyorum evde bende aynı şeyleri yapıyorum. Meryem Ana otunun suyundan içtiniz mi pekiiii
aycaaltun Sbrcgr 150 squat mı günde ? Bence yanlışınız var düzeltin sakatlığa yol açmasın :) bende 38 haftalık gebeyim ve pilates eğitmeniyim . Hamile biri için günde 150 squat imkansız ve çok sakıncalı
alimerve Sbrcgr ya bende yarın 39, olucam doktor çağırdı ama çok az sancım var doğum olacağını sanmıyorum