Arzun24 Merhaba 🌷 dün geceden beri çok şiddetli diş ağrım var dayanamıyorum resmen acaba benim gibi diş ağrısı çekipte ağrı hafifletici bişey uygulayan kullanan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz😔😔😔
Mom3834 Arzun24 diş doktoruna görünün, birazdan sarımsak ez, karanfil koycular gelecek. Dişinizin neden ağrıdığı bilinmiyor çürük mü kist mi enfeksiyon mu kanal mı ? Tedavi olmadan agrı geçmez, hemen doktora görünün, dogum doktorunuza da bilgi verin.
Sed22-09 Arzun24 kaç haftalıksın canım, eğer doktor uygun görürse sana imzalı kağıt veriyor onu dişciye götürüyorsn her türlü tedavi yapılıyor
Mmoommlife Arzun24 ağrı hafifletici olarak karanfil yağı kullanmıstım ben faydasını gordum ama tabı sızın agrının sebebını ve sıddetını bılmıyorız cok gecmıs olsun
Cemrenin_annesi80 Arzun24 Allah yardımcın olsun walla diş agrısı çok çekdim hamileyken evdeki yöntemler işe yaramamışdı ama her seferinde dişçinin verdigi ilaçlar sayesinde kurtulmuşdum
Arzun24 Mom3834 Mom3834 sarımsak karanfil deniyorum sabahtan beri tuzlu suyla gargarada yapiyorum ölüyorum acıdan resmen hepsi sadece 10 dakka hafifletiyor sonra yine şiddetleniyo😔 28+0 im suan doktorlar mudahele etmiyomus son 3 ayda sanirim😔
Arzun24 Sed22-09 28 haftalik suan bu gune kadar cok iyi gelmistim agrim sizim olmadi hic ama dun geceden beri dişim mahvetdi beni
Mom3834 Arzun24 size sabah yazdım ki sarımsak ve karanfil denemeyin ne olduğunu bilmiyorsunuz, bir de yaptım diyorsunuz ağrır tabi kusura bakmayın. Bari ağrı kesici için. Yanlış anlaşılmasın, mesleğim bu.
Mom3834 Arzun24 yapmaya devam ederseniz yüzünüz şişedebilir. Burdaki her şeyi uygulamayın lütfen. Her türlü muayene olun derim.