Seymabal41 7+2 haftalık gebeyim 2 gebeliğim kanamam var doktorum proteston verdi sabah akşam birde iğne vardı bu durumu yaşayanlar var mı düşük riskin var dedi kalp atışı falan oluşmuş dinledik
Mlhameliha Seymabal41 canım bende iğne ilaç kullandım progestoran ilaçlarını düzenli al iş yapma uzan sürekli ben böyle atlattım
Yavuzun-1annesi2 Seymabal41 cnm bende iğne fitik kullandım şuan hala devam ediyorum kanamam falan yok ama dokto bi müdet kullandan dedi allaha şükür 20+1günlük olduk korkma dünyada ömrü varsa bişey olmaz inşallah🤲🤲
Semadeniz Seymabal41 önceden 3 düşüğüm var. Tekrar gebeyim. 40 gündür kahve lekelenmem var. 2-4 kez kırmızımsı geldi. Düşük riskin var dendi. Hep yatıyorum. İğne ilaç kullanıyorum. 8 haftanın içindeyim. Tavsiyem düşünme yat iş için kalkma. Bazı gebeler bu durumu yaşıyor.
[silindi] Seymabal41 bende yaşadım aynı sorunu ilacını kullan ve sadece tuvalete kalk onun dışında bol bol dinlen geçiyor ignede. Çok etkili onun iğnesini tek vurulmamda iyileştim şükür ihmal etmeyin geçmiş olsun
Babyandmom22 Benimde düşük riskim vardı 15 gün boyunca hiç kalkmadan yattım sonra kanama alanı kayboldu. Geçiyor canım hiç stres yapma. Buradaki bir çok insan yaşamıştır bunu
Seymabal41 Babyandmom22 Gerçekten mi bende sürekli bakıp okuyorum yaşayanlar evet iğne falan kullandınız mı veya hap falan
Mlhameliha Seymabal41 6 haftalıktı kanamam olunca iki hafta sonra geçti kanama alanı şuan 17 haftalığım yine rahimde kanama alanı oluşmuş progestoran kullanıyorum dinleniyorum iki üç haftaya geçer dedi dokturum
Seymabal41 Hepinize çok teşekkür ederim ederim inşallah hepimizin ki tez vakitte sağlıkla sıhhatle Allah’ın izni ile geçer içimi rahatlattınz çevremde kimse bunu yaşamadı insan biraz korkuyor
Gkc92 Seymabal41 evet benim de7.haftamda oldu miyomdan kaynaklıydı benimki iğne ve ilacı hala kullanıyorum 29+5 iz ☺️