Duygushn1 Hanımlar çok başlık var farkındayım ama kafam çok karışıyor? Hangi kremi kullanıyorsunuz memnun musunuz yazar mısınız?
Nairobi_3 Bimdeki Eyüp Sabri Tuncer zeytinyağlı krem kullandım 😅sıfır çatlak ılk çocuğumda.öyle lieracmış biooilmiş almadım.
Zeynep-Ecem46 Bebek yağı, normal nemlendirici krem ve bio oil bunları kullanıyorum önemli olan nemlendirmek bence bio oil i de bir haftadır kullanıyorum şuan 23 teyim henüz çatlak yok.
Nermin28 Duygushn1 canim ben catlak kremi olarak degil de vucut nemlendirme olarak hindistan cevizi yağı , bebe yagı bazen de dogal zeytin yağı kullanıyorum
Gkc92 Duygushn1 ben 14. Haftadan beri lierac ve bio oil kullanıyorum 29+5 iz henüz çatlağım yok. Birini sabah birini akşam sürüyorum Birwz maliyetli oluyor ama yapcak bi şey yok. Bir de ben tüm vücuduma sürüyorum 😂😂
Zu_leyha Duygushn1 64kiloyum işe yarıyormu derken daha yeni yeni kullanmaya başladim en azindan deriyi yumuşatiyor nemli kalmasini sağliyor
ikizlerinannesiii Duygushn1 bütün kremleri bütün losyonları bütün yağları kullandım sonuç kasıklarımdan göğsümün hemen hemen altına kadar çatlak ve sırtım da çatlak 😭😭 ikiz hamileyim 81 kiloyum ve karnım artık aynı ölçüde büyümüyor 1 aydır ve çatlaklarım dahi kanıyor kabuk tutuyor eşim kana dayanamaz hiç elleri titriyor krem falan sürene kadar kan çanağı oluyor gözleri 😭😭
058elf Duygushn1 lierac kullandım tek geçerim diyebilirim vücut yapımdan mı diyecem ama inan sürdüğüm yerde hiç çatlak olmadı sadece üst bacağıma sürmeyi unuttum orda bir iki çatlak çizgileri oluştu onu da fark edince sürdüm ilerlemedi çatlaklar
Umut-Mucize Duygushn1 ben 24 haftadan bu yana kantoron yağı sürüyorum sadece. 34 haftalığım şuan hiç çatlak olmadı. Kakao yağı ve bebe yağı da öneriyorlar gebeokulunda