Minikturtageliyor Gamzemutlu pişik kremi sudocrem, şampuan ve bebek yağı gohmson, göğüs ucu kremi lansinoh, bez sleppy, ıslak mendil uni baby aldım ☺️
Hafissee Gamzemutlu uygun fiyata biz pişik kremi uni baby aldık iyi geldi meme ucu kremi lansinoh aldık bex molfix aldık şampuan ve bebek losyonu uni baby aldık yağ önerilmiyo gözenekleri tıkadıgı için
Melisaalagoz Gamzemutlu valla kuzum ben pişik kremi uni babby aldım şampuan dalin aldım göğüs ucu icinde 5. Aydan beri dogal vazelin kullanıyorum catlak için çok şükür hiç çatlağım olmadı o yüzden göğüs ucuma da onu kullanmayı düşünüyorum Bebek yağı almadım önerilmiyor diye bez olarak sleppy ve baby turco aldım 1 ve 2 numara olarak ıslak mendil baby turco ile temizleme pamuğu aldım
Mervehtp81 Gamzemutlu pişik kremi mustela Bebek bezi prime çare Göğüs kremi lansing marka ve gümüş kapaklar Islak mendil unibaby Şampuan ve bebek yağı jasionh baby
Mom789 Pisik kremi sudocrem Sampuan ve yag mustela Gogus ucu garmastan pomat Bezide sleepy Hepsinden memnunum Ücretleri bilmiyorum şuan hamileyken erkenden aldiydim 😂
ece1234- Gamzemutlu unibaby sampuan losyon bebek yağı, mustela gogus ucu kremi,bez ıslak mendil sleepy yenidoğan
Hale007 Gamzemutlu bebek bezi premium care ıslak mendil Aqua pure bebek bakım ürünleri hepsı mustela gögus ucu kremı lansınoh pisik kremı mustela ve sudocrem aldım ıkısıde iyi Ama bebek bezınde slepy bıonatural de çok onerıyorlar 😊