brvnsubasi Merhaba 13. haftada cinsiyeti net öğrenen var mi? Kız denilipte erkek cıkan veya erkek denip kız cıkan ❤️
anneoluyorummm_ brvnsubasi bebeğin pozisyonuna ultrason cihazına ve doktoruma bağlı ben 11+3 de net öğrenmiştim değişmedi
Zhybade brvnsubasi benimde 12.haftada erkek dedi 1 hafta sonrasında kesin değil ileriki haftalarda kesinleşir dedi. Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize inşallah 🙏🙏🧚♀️🧚♀️🧚♀️❤️❤️❤️
nursahcetin Merhaba 11+6 da gittim 4 güne yakın önden gidiyor dedi doktor ve cinsiyetini söyledi , büyük ihtimalle değişmez dedi :)
Lokumunannesii brvnsubasi 13 haftalıkken kız denildi kızım oldu hiç değişmedi yine aynı haftalarda erkek denıldı bir kaç gün sonra 17 haftalık olacağız hala aynı pipisini bile gösterdi kız çıkarsa büyük şok olur bana😅
Syda01 brvnsubasi ben 13. Haftada kız dedi vulva çizgileri falan diye gösterdi doktorum değişmez herhalde suan 14+5 olduk henüz diger kontrol ağustosta
Busramnida brvnsubasi 15 de kız denilip 18 de erkek çıkmıştı ve sonuç oğlum oldu şuankinin cinsiyetini bilmiyorum henüz bende artık 18 20 ye kadar beklemek istiyorum net öğrenmek için 😂
Lokumunannesii brvnsubasi hayır net söyledi kesin kız dedi kız oldu canım kızım 16 aylık şimdi Ogluma hamileyim onda da bellı oldu dedim ya pipisine kadar hemde🤗