Doga_77 Kızlaar merhaba🙋🏻♀️🤗 Joie sansanın ana kucağını almayı düşünüyorum, alıpta memnun kalan var mı ? Gidip görmüştüm yer kaplamıyor diğerlerine göre ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim ballikolarım 😁
Eelcinn Doga_77 ben de ana kucağı konusunda çok kararsızım. Burada bekliyim hem de post üstte kalmış olsun 😄
Dilekcnkn Doga_77 Ben babymall sayfasından aldım 119 tl gibi birşey tatlı duruyor bakalım kullandıkça anlarız 😊
Beyzan Doga_77 ben joie serina almıştım çok güzel zaten joienin her şeyi kaliteli yalnız size tavsiyem bebek doğmadan almayın benim bebeğim hiç sevmedi iade ettik. İyiki erken almamısiz
Doga_77 Dilekcnkn güzel günlerde kullanın🤗 ben titreşimli sallanan bişey arıyorum her ihtimale karşı 😁
Doga_77 Beyzan çoğu kişi kurtarıcım oldu diye yazmış ama dediğiniz gibi her bebek sevemiyor teşekkür ederim🤗
Doga_77 Dilekcnkn bakmıştım hiç iç açıcı yorumlar yazmıyordu çoğu kişi hemen kırıldığını yazmış 🤦🏻♀️
Elifderin Doga_77 puset aldim araca durmadi eve ana kucagi aldim durmadi eektirikli sallananlardan aldim durmadi 🙈🙈🙈
Beyzan Doga_77 valla içimde kaldı çok özenerek almıştım sevmedi şimdi ikinci bebeğim oldu gittim elektriksiz aldım iş görüyor ama o zaman bebebim sevmeseydi iki üç çocuk büyütürdü
Doga_77 Beyzan bende gidip gördüm o kadar tatlı görüntüsü var ki yer kaplamıyor hem🤷🏼♀️ üst aparatını çıkarıp her yere götürebiliyorsun ama söylediğiniz gibi bebeğin sevmesi önemli keşke içine sığsakta bizi sallayabilse😁
Beyzan Doga_77 hele doğumdan sonra emzirirken filan ne güzel olurdu😃 evim müsait olsaydı sallanan sandalye alacaktım olmadı
Doga_77 Beyzan ah ahh bu minnak evden bende muzdaribim 😄 o kadar çok şey alasım var ki sonra kendine gel nereye koyacaksın diye durduruyorum kendimi😁 hayaller hayatlar oluyor hep🤦🏻♀️
Gokcecelik Doga_77 bagi dastana aldim bebeğim doğmadı henüz ama baya memnuniyeti olan bi üründü izlemesi bile keyifli🥰
Halimeo Doga_77 Valla cnm ana kucağı tercih etmiyorum iki defa koyacksin bitki bence bebek arabai al hastane ya da diasri çıktığında arabadan çok memnun olacksin Arabanin içine bi tane bataniye köy bebeği de üstüne koy çok rahat oluyor
Doga_77 Halimeo bebek arabası aldım pusette var eşim işte olduğunda en azından azda olsa üzerinde vakit geçirsin kendime de zaman ayırayım istiyorum ☺️ doğsun da belki çok sakin tatlış yormayan bi bebiş olur 😄