Leylosacl litha ilginç değil ama genelde adet dönemi yaklaşırken ishal olurdum hamilekaldigim ay kabızlık olmustu ondan süphelendim test yaptım hamileydim
Bittercikolataa Normalde kolay kolay ağlamam ama hamileymişim bilmeden her seye ağlıyordum kimse bir sey diyemiyordu😂 Annem anlamış ama🙈😃
Elifderin Seross10 o hic olmadi allahtan ama hazimsizlik vardi hep kocaman oluyordu karnim yedigim hicbirrsey erimedi
Seross10 litha valla ya kendimden iğrendim 😁😁 artık eşimde alıştı evde sesinden belli olan biri var cart curt
gulin-35 litha herkes sonrasında bana dedı bak sesın bu yuzden gıtmıs falan ılgınc geldı bana ne alakası var kı acaba 😀
icedearth litha burun akıntısı normalde kışın bile hiç burnum akmaz şimdi şırıl şırıl yazın ortasında burnum akıyor 😅
34Kubra litha normale göre daha çabuk acıkma olmuştu bende gebeliği öğrenmeden önce farklı olarak bunu yaşadım . elim ayağım boşalmış sanki bir sürü iş yapmışım da öyle bir açlık hissi .
Morvy litha artık alışılmışın dışındamı onu bilmiyorum ama hamile olduğumu henüz bilmiyordum ve akşamları sanki hiç su görmemiş gibi günlerce susuz kalmış gibi su içiyordum doymuyordum kışın ortasında içim yanıyordu sanki