litha klasik hamilelik belirtileri vardir ya peki ya alisilmisin disinda hamilelik belirtisi yasayan var mi😝
Elifderin litha bnde tukuruk sorunu oldu surekli tukurme istegi dogdu ucuncu gebelik ilk kez boyle oldu
Royem62 litha kimyasal geçirdiğim zaman hayatımda olmayan bir şey olmuştu beni sürekli hıçkırık tutar olmuştu 😃
GamzeAlii litha tam olarak bilemiyorum belirti midir ama bu 2. hamileligim 2sindede hissettim yani daha 2 haftalık falanken ben hamileyim diyorum yani hissediuorum sonra adetim gecikiyo test yapiyorum hamileyim belirti mi bilemem ama böyle bi şey yaşadım😊
Maysa39 litha benim ağzımda metalik bi tat olmuştu birden. Daha 2.-3. Haftadaydı hiç test sonucunda çıkacak bir durum yoktu. Ama daha önce hiç yaşamadığım bu tat gelince, kesin hamileyim demiştim:)
Royem62 litha belkide hormonlar ilk defa böyle değiştiği içindir kuuzm bilmiyorum şu an hamile kalmak için can atıyorum kimyasaldsn beri bu 4. Ay
Mom789 Gozlerin patlaması 😀 valla ben hamile oldugumu anlamamıştım planlı degildj korunurken oldu esim aninda senin gözlerin parlıyor bi test yap dedi baktim hamileyim 😅😀😀😂😂😂😂
litha Mom789 ilk gozlerin patlamasi yazmissin ya yok artik o neey dedim bi an😂bu da enteresan bak gozler niye parlar ki 😝
Mom789 litha telefon düzeltmiş aklınca farketmedim 😂😂 ay bende bilmiyorumki neden parlıyor hayir hadi parlıyor sen erkeksin sen nerden biliyor kocakarı hurafesini yani ben şok olmuştum valla tuhaf tuhaf şeyler 😂
litha Royem62 hadi bakalim guzel enerjimi yolladim sana yakala😍bizim de ilk denemeler bakalim anca bebek fikrine tamam diyebildim😝
PurpleTail Kirpiklerin karışması.. Hamile olduğumu bilmeden karsı komsumuzla apartmanda karsılastık yaslı bir teyze, bebek mi gelitor kirpiklerin karışmış dedi ☺️ Yok beee teyze nerden ne çıkarıyorsun demiştim meğer hamileymişim😄
litha PurpleTail yaa evet bu da cok ilginc ama bunu cok duydum burada da yazanlar olmustu😝ne alaka di mi 😬
litha Maysa39 bak bu da enteresan bi belirti ama bunu da duymustum yasayan baya var sanirim 😝acaba neden oyle oluyo😬
Elifderin Bfduam burda bi bayanda post acmisti bn ondan sonra fark ettim hatta demekki gebelikten dedim gercekten surekli tukurme istegi doguyor cok ilgincti suan bitti bnm iki kizim var onlarda yasamadim suan oglum olacak birde erken gebelik belirtisine girermi bilmiyorum ama alt kisimda batma olmustu ogrenmedn sonra gecti onuda ilk kez yasadim
litha Mom789 haha😂aay cidden asil olay esinin bunu farkedip de bilmesi ve bunu soylemesi dogru ya ben orayi kacirmisim😝😂benim esim asla farketmez bi de oyle seyleri hic bilmez😂kiz ne guzel gebelik testi gibi kocan var iste 😂😂
ysmn_kck17 litha Kasım ayında üşüyen ben yanıyordum gece cam kapalı uyuyamaz oldum meğer hamilelikten vücut isim artmış ondan oyleymisim sonra adetim gecikti başka belirtim yoktu zaten hep bir kaç gün gecikirdi ama elimdeki test bana battı hadi yapayim dedim meğer hamileymisim 😃😃 bende blmiyordm hamilelikte vücut ısısının değişeceğini . Yanık gbi evde dolandım ondan sonra hep 😃😃😃
Mom789 litha hahaha hic sorma ya ben hayatta anlamazdım gecikme yasasam da anlamazdım tarih takip etmem çünkü olmam gerekti falan diye 😂😂
ysmn_kck17 litha Benim normalim çok üşüyen bı yapı zaten . Yanık olunca bir terslik var anladım ama aklıma hamilelik gelmedi adet gecikince jeton düştü 😃