balarisi06 Bir de bebek döndükten kaç hafta sonra doğum yaptınız? Her dönen bebek normal doğabilir mi?
Hafissee balarisi06 30 da döndü benmki ama her dönen normal olmaz benmki sancım vardı açılma ilerlemedi 1 cm de kaldı sezaryen aldılar
Pelinbyrktrlr balarisi06 Dönen her bebek normal doğar diye bir durum yok bazen doğum ilerlemez veya herhangi riskli bir durum olur bebek doğum pozisyonunda da olsa sezeryana alınırsınız. 28.haftadan beri doğum pozisyonunda olan oğlum 34+4 te gittiğim kontrolde makat geliş olmuş 😃 Yani her an her şey olabilir
balarisi06 depsizoo Acemianne12 Pelinbyrktrlr Busradonmezus Hafissee Nazlican1994 Yani dönse de dönmese de doğumun nasıl olacağı belli olmaz anladığım kadarı ile 🤒😅 erkenden baş aşağı dönen sonradan ters de dönebilir, son ana kadar popo aşağı duran son dk doğum pozisyonu da alabilir o zaman 👍 anladım kızlar tenk yu 😁
depsizoo balarisi06 He onun gibi bişi işte geliş bsştır çatın dar olur sezeryan olursun, misila suyun gelir ama çocuk zorlamıyodur kendşni gene sezeryan olursun, sonracıma çocuk makat geliştir ama son dakika sancıyla döner normal yapsrsın heç belli olmuyo
balarisi06 Ipekaras-1 ya darısı bana ben daha 26.haftanın içindeyim bebiş baş aşağı dönmüş doktor iyi güzel dedi bende panil yaptım erken gelmesin diye 🤣
rosatue balarisi06 ben de öyle sandım erkenden dönmüştü, bir de dedim yazık bu çocuk 15 hafta ters mi bekleyecek 😂 bekledi hala bekliyor ben de onu bekliyorum 😂
Mom789 balarisi06 35te dondu ama sezeryan oldum mecbur bas gelis illa normal doğum diye olmuyormuş malesef ben dönmezse sezeryan olurum diye cook korktum.donmesine rağmen yine sezeryan oldu
Sita3434 balarisi06 Aynı canım benim de 26da döndü doktor sorun değil diyor sende hareketleri asagıda hissediyor musun
2inciannelik balarisi06 dönmedi ilk gebelikte zorunlu sezaryen oldum.. haftanız etkense döner ihtimal yüksek ama ileri haftalarda yeri daraldığı için zor