Selmaolmz Gamzeuzmay Uygun bır yerın ıyı olacağını düşünmüyorum ama tabı yıne de bağlar hastanesi var orası uygun ve sultan hastanesi var
058elf Gamzeuzmay genesis ve memorial e gidiyordum 125₺ ydi kurum indirimiyle muayene ücretleri, arada da askeri hastaneye gidiyodm, doğumu diyabakırda yapmadm memlekete geldiğim için takipli bi doktorum yoktu
MHA21 Gamzeuzmay genesise gidiyorum ben en başından beri ezgi hocaya şuan 34 haftalığım çok memnunum doktorum dan indirimli benimde 123 TL muayene ücreti
Gkc92 Gamzeuzmay Yunus çavuş Urfa yolu üzeri olan memorial da. Ben Van’dan hep geldim Yunus beye riskli gebeyim çok memnun kaldım eşimin arkadaşları doğuma girmezse kendisinde olcam doğumu. Muayene ücreti biz hekim indirimi uyguluyoruz eşimden kaynaklı 260 TL ye falan geliyo. Muhtemelen 300- 320 civarı bi şeydir. Tamamlayıcı sağlık sigortanız da varsa sadece 15 TL muayene ücreti ödüyorsunuz Yunus beye anlaşması var☺️
Gamzeuzmay 058elf bende askeri hastaneye gidiyorum ama doktorum gitmiş yeni gelen doktordan da hiç memnun kalmadım onun için doktor değiştireceğim siz hangi doktorlara gidiyordunuz isimleri nelerdi
058elf Gamzeuzmay yaa gitmiş mi çok iyi bi doktordu arayıp bile bilgi alıyodum kendisinden üzüldm şimdi 🙄 genesiste sevale gitmiştim ehh işte diyebilirim ama memorialde çetin beye gitmiştim çok iyi bi doktordu o da duyduğuma göre urfaya gitmiş
Gamzeuzmay 058elf mahmut beye gidiyordum ben askeri hastanede sizin askeri hastanedeki doktorunuz kimdi
Gamzeuzmay 058elf çok iyi doktordu da gitmiş işte 15 haftalığım gittim bugun doğru düzgün ilgilenmedi cinsiyetini soruyorum utrasyon eski erkek de olabilir kız da diyor biliyorum zaten erkek yada kız olacağını ben zaten
058elf Gamzeuzmay bana da 15 haftalıkken söylememişti cinsiyeti genelde devletlerde 16 haftalıkken söylüyolar belki ondan şey yapmıştır, erkek mi kadın mi şimdiki gelen doktor
058elf Gamzeuzmay evet geçen yıl geldik doğu görevine, nasipse 3 yıl daha orda olacağız. şu an ailemin yanındayım doğum yaptım henüz dönmedim Diyarbakır a
Gamzeuzmay 058elf bizde aynı doğu görevi için geldik seneye son bizimde inşallah levent lojmanlarında oturıyoruz bizde doğuma bende ankaraya ailemin yanına gidicem inşallah nasip ederse
058elf Gamzeuzmay orası nere bilmiyorm ☺️ bize lojman çıkmadı eşim polis genelde uzun süreli kalmak gerekiyormuş çıkması için, askere lojman daha kolay çıkıyo bu durumlarda asker mi eşiniz ?