Pelinbyrktrlr Eğitim ve Araştırma hastanesinde doğum yapan anneler bilgi verebilir misiniz 😊 Odalar nasıldı, ebeler nasıldı? Temizlik, ilgi alaka konusundaki deneyimlerinizi merak ediyorum
Ftmozyrt Pelinbyrktrlr Bn yaptım sezeryan oldum. zaten hastane çalışanıydım doktorunuz kim bide normalmi olacak
Merve_Sa Pelinbyrktrlr bize özel oda verildi özellikle istemediğimiz halde eşim çok rahat girip çıktı karışan olmadı her gün temizlikçi gelip temizledi ebelerde sürekli gelip kontrol etti doktorlarda öyle ilaçlarımı saati saatine getirdiler emzirme konusunda yardımcı oldular sürekli tansiyon ölçümü olsun sürekli kontrol altındaydım memnun kaldım ben
Pelinbyrktrlr Ftmozyrt Memnun kaldınız mı peki ben mecburi orada doğum yapacağım riskli gebeyim o yüzden merak ediyorum
Pelinbyrktrlr Merve_Sa AA süpermiş biz özel oda istedik doktorum da ayarlayacağım dedi. Benim eşim de şu an görevde doğuma gelecek ben de yanımda olsun istiyorum hep. Çok mutlu etti bu yazdıklarınız beni 😊
Merve_Sa Pelinbyrktrlr biz istemediğimiz halde özel oda verildi sizinde ayarlanır merak etmeyin benim yanımda annem kaldı ama eşimde gece 12-1 e kadar hep yanımdaydı ve kimse bişey demedi ama diğer odalara girmeye çalışan erkekleri hep uyardılar diğer hastalarda var ya odada o yüzden sanırım ☺️ İçiniz rahat olsun ben hastaneden çok memnun kaldım 🙏🏻
Pelinbyrktrlr Merve_Sa Evet biz de annem kalır diye düşündük ama eşimin de geceye kadar durabilmesi çok iyi olur😊 Çok teşekkür ederim 😊