Mavimmzg Merhaba, hatay antakya özel hastanelerinde detaylı ultrason fiyatını bilen var mı ? Devlete randevu bulamıyorum randevusuzda almıyolar maalesef önceki postum neden bilmiyorum silinmiş, tekrar açtım bu yüzden
greybrde Mavimmzg bende kayserideyim devletten randevu aldım doktor izinliymiş yapmadılar 22. Haftadan sonrada devlet bakmıyormuş özeller en aşağı 400₺ en yüksek 600₺ dedi yaptıramadım ben ne yazık ki
Mavimmzg Teşekkürler herkese. Devlet hastanesine randevu imkansız,özel imkanı olmayanda ne yapacak bilmiyorum 😞
Masli Mavimmzg detaylı ultrasona perinatolog bakar sadece devlette fatih bey var birda mkü de arif bey diğer akademi ve defnedekiler perinatoloğ değil çok itibar etmiyorum perinatolog olması lazım çünkü
Mavimmzg Masli sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben hiç kimseye ulaşamıyorum. Arıyorum hastaneyi operatöre bi teyzeyi koymuşlar bağladığı hat kesiliyo kimseyle görüşemiyorum. Arif güngören e kadın doğum olarak mı randevu almam gerekiyor benim yoksa perinatoloji mi
PrensesAnnesiii31 Mavimmzg ücretli olarak bakıyor 250 300 arası detaylı ultrason için perinatoloji olması lazım ben fatih beye gitmiştim
Masli Mavimmzg okadarını gerçekten bilmiyorum çünkü ben antakyada perinatologa gitmedim adanada gittim ebru tarıma
Mavimmzg PrensesAnnesiii31 evet Arif bey araştırmada . Fatih bey e randevu bulamıyorum en geç kaçıncı haftaya kadar bakar devlet