deletedmom162 tugcemma Ya ben yanağında gamze var diyorum yakinlasinca bakarsanız yoksa bana mı öyle geliyor çok istediğim için ya da kafayı yedim 😂
tugcemma deletedmom162 Yani yanak üzerinde bir şey var evet 😍 Ama ışık da olabilir canım. Bakalım doğumda gamzeli mi olacak bebişin? Allah gönlüne göre versin 😊
Ayselina  biz ayrıntılı ultrasona girmedik ama 4dlide minik kızımı gördük 27+2 günlüğüz
Derya Eliftrhn47 20-24 haftaları arasında detaylı ultrasonda veriliyor en güzel sonuç 22 de alınıyormuş bu ultrason resminde de 23 haftalıktı🥰
Hsynftm Mom3834 neden düzeltme gereğinden bulundunuz ki anlamadim canim nasil isterse oyle yazarim 🙄🙄
Sevgikaya1525 Hsynftm canm çok abartmışlar umursama bi harf yanlışlık olmuş sanki dünya kıyamet koptu Allah için muhatap olma boşver herkes yapar eder biz yapınca göze batar boşver
Hsynftm Mom3834 tavrım yanlış değil biliyorum yazmasını ama klavyeden dolayı oldu sizin düzeltmeniz peki
gzdklc__ Mom3834 ayyy senin düzeltmende pek mi hoş 1 harf fazla olunca battı mı yani ya da senin çok zeki başkalarının gerizekalı olduğunu mu gösteriyor?? @Hsynftm siz boşver in bence kendi kendine konuşur susar takmayın
eymenarasinannesi Didem_678 https://resimyukle.io/r/uOY2b2bJdS oğlumu en son detaylıda gördüm zor bela zaten ondan sonra bir dahada yüzünü göstermedi 😅 27 haftalık olduk ne yaparsak yapalım göstermiyor yaramaz 😍
ummuhancelik Selam kızlar bizde 22+4 günlüğüz bugün detaylı ultrason çekildik ama renkli fotoğraf vermediler çocuğumuzu net göremedik 😒 çok şükür sağlıklı yavrum ama neden renklisini vermediler onu anlamadık🤦🏻♀️🤷🏻♀️