Bzdemirr Hanımlar çok önceden ayarladığımız bir tatil planımız vardı. Erteleme ya da iptal şansımız da yok. Sorun olur mu sizce denize havuza girmek? 9 haftalık hamileyim
Semanurozgan Bzdemirr tatile gidin ama sen sadece ayaklarını sok eşini izle ben olsam öyle yapardım Allah korusun bir mikrop kapsan sıkıntı olur senin için benim tavsiyem bu yönde sen bilirsin ama mutlaka doktorunada Daniş
Ays0 Doktoruna danış derim ben çünkü hamilelikte enfeksiyon çok sık olup sürekli de tekrarlıyor. Bazı doktorlar sorun yok diyor bazısı yalnız denize izin verip bazısı tamamen yasaklıyor. En azından için rahat eder
Goxun Bzdemirr bende bayramda denize girmeyi düşünüyorum ama bu göbekle nasıl yüzülür onu düşünüyorum 😟
SayeMom Bzdemirr bende 8 haftalık hamileyim doktoruma sordum denize girebilirsin dedi, havuz riskli. Deniz içinde yinede çok yüzme çok açılma gir çık 10 dk sonra üstünü değiş hemen ıslak durma
Guler93 Ben 11 haftalıkken tatile gittim. Doktorumdan izin almıştım. Bol bol yüzdüm güneşlendim. Çok iyi geldi. Ama havuzlar temiz değil. O yüzden havuza girmemek en iyisi.
Kusciviltisi Şuan tatildeyim ve havuza giriyorum 🤣 hemde yani 4 5 saat tabi ortak havuz değil müstakil havuz onu da söyleyeyim