Busebse Kızlar bunla ilgili çok cekiskide kaldım hamıleyken boyamadim simdide süte geçer diyolar boyle bırsey olabilirmi
Denizyildizii Busebse yok cnm süte ne geçecek. Sen yine maskeni falan tak öyle yaptır. Bende boyatıcam inşallah doğumdan sonra😊
Ipekaras-1 Busebse bende merak ediyorum 10 gün önce doğum yaptım umarım yapılıyordur değişime ihtiyacım var😂
Syma-ma Busebse evet önermiyorlar ama diplerine degdirmeden boyayanlar var sen de öyle yapabilirsin .
Busebse Denizyildizii oyle diyolar bilemedim ki biran önce boyatmak ıstuyorum 😂canım bı bakmışsın doğurmuş sun ben diyordum bu zaman neden geçmiyor şimdi diyorum ne çabuk 1 aylık oldu bebis daha dun gibi hatırlıyorum diyorum. Doğum anini
Busebse Ipekaras-1 çatlağın oluştu u canım ben 43 ile hamıle kaldım 68 ile doğum yaptım 1 hafta için de 53 e düştüm anı kilo verince heryerim çatladı 😏nasıl gecıcek acaba
Ipekaras-1 Busebse evet canım maalesef ilk gebeliğimde oluştu bunda da birşey kullanmadım biraz daha toparlandıktan sonra güzellik merkezine yada doğal kremler kullanmayı düşünüyorum 🤷♀️