Lilyum35 merhaba kızlar 5. gun dondurulmuş tek embriyo transferi oldum sadece progesteron ve estroferm kullanıyorum 10. guna kan tahlili yaptırdım 9 çıktı sonucum böyle bir durumu yaşayan oldu mu daha önce yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Denizyildizii Lilyum35 5. Gün embriyosu 10. Gün 101 çıkmıştı bende. Seninkide gebelik var diye gösteriyor 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişini takip et. Yeni yeni tutunuyor olabilir
Ezgiturker7 Lilyum35 5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün 98 çıktı bende. Katlanarak devam etti iki gün sonra tekrar kan verip takip edin
Ezgiturker7 Kavakyellerihercai hiç bir belirtim olmadı benim normalde 10.gün kan vermem gerekiyordu 9.gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ertesi günde kan verdim.
Kavakyellerihercai Ezgiturker7 ya benim de adetim 3 gün geçti testte ikinci çizgi hafif silik hiçbir belirtim tok hiç hamile gibi değilim korkmaya başladım ya dış gebeysem diye
Lilyum35 Ezgiturker7 sonucunuz kaç çıktı ben erken yaptım yarın doktor randevusu bakalım inşallah yukselir
Ezgiturker7 Kavakyellerihercai testin ikinci çizgisi bende de silik çıkmıştı hemde erken gebelik testi yapmama rağmen. Çok şükür şuan 21 haftalığız ☺️
Lilyum35 MelekAlyaM cok güzel degerlerin senin ins bende yuklselme olur ya kimyasal gibi geldi ama bakalım