Canssucann 19 +4 haftalik hamileyim ama bebeğim hala cinsiyetini göstermiyor sürekli bacakları kapalı ne zaman net olarak öğrenebilirim ki..
1987gokce Canssucann 20 24 haftalar arasında detaylı ultrason ister doktorunuz o zaman net görülüyor. Genelde göstermezse kız bebek denilir ama arkadaşımın oğlu da göstermemisti.
Heather Canssucann detaylı ultrasonda en net öğrenirsiniz çünkü testis mi var yumurtalık mı var görüyorlar.
1987gokce [bilinmeyen] detaylıda öğrendiler onlarda 20. Haftada ama kemik yapısından anlıyor sanırım doktorlar.
KezbanBekciBa [bilinmeyen] nasil yani 19 haftalikken erkek dedi simdi kizmi :) benimki erkek dedi kesinmi diye sordum evet dedi 18+3 ken
KezbanBekciBa [bilinmeyen] valla ben olsam kafayi yerdim gicik kapiyorum doktorlarin ayri ayri telden calmasina :) degismese bari benimki 😂😂esim havalara girdi baba adini koyacam diye yazik olur kiza donerse
KezbanBekciBa [bilinmeyen] bi arkadasima erkek demisler 12 haftalikken sonraki ultrasonda kiz dediler kizi oldu
KezbanBekciBa [bilinmeyen] dur bakalim canim ne zaman birdahaki ultrason benim 31 yine var yine sorarim ama verdigi dosyada erkek yaziyor benim bidaha sorarim nolur nolmaz