Dryakbts Gulcingezer canım bende çok aceleci davrandım😬 adetime 5 gün kala gibi sürede öğrenmiştim . Ama 5. Haftaya kadar sabrettim. Programa göre 5+2 iken gittim. Ultrason da 5+5 çıktım. Sadece keseyi gördük. Bayramdan sonra kalbini dinleyelim dedi. Sende sık dişini 5 haftayı geçerken git. 😘
Gulcingezer Dryakbts vala beklemek o kdar zormus ki aksam kan vericem degeri karsilastiricaz ona bile heyecanliyim ne cikacak kac artti diye ama sabirla beklemek lazim sonuc almak icin haklisiniz 😉
Dryakbts Gulcingezer ben doktora gidene kadar geceleri çok fazla uyuyamadım heyecandan😍 Güzel mutluluklar .
MinikKoala41 Gulcingezer benim değerim 11 bin olmasına rağmen bekledim aile hekimi o değerle 3 4 haftalık demişti 6. Haftaya kdr bekledim gittiğmde bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür 5 haftalıkken görüne de bilir görünmeye de bilir görünmeyince hemen doktorlar boş gebelk tanısı koyup korkuta biliyor ama işte biz anne adayları sabırsızlanıyorz 5 haftalıkken gidersen olumsuz şeyler duyarsan kafana da takma kimi bebek 9 10 haftalıkken bile yeni yeni görüne biliyor 😊😊 sağlıkla gör bebeğini inşAllah 🤲🏻😇
Gulcingezer MinikKoala41 cok tesekkur ederm moral verdigin icin bizim icin hersey yeni basliyo daha cok yolun basindayiz aksam ki kan testine gore biraz dhaa sekel alicak sanirim
Burcu3506 Gulcingezer bence aşırı uzun beklemeyin ben 5. Hafta kese 6. Hafta kalp atışlarını gördüm tahmınımizden hızlı büyüyorlar kötü bi durum olmaması içinde erken gitmekte bence fayda var
Gulcingezer Burcu3506 aynen bende senin gbi dusunuyorm 5. Haftada gideyim ki keseye baksin gebelik saglikli mi soylesin en mantiklisi bayram sonrasi gitmeyi dusunuyorm bakalim
Burcu3506 Gulcingezer kesinlikle hem için Rahat eder ben çok evhamlıym yani bilmiyorum 2 ayrı doktora gidiyorum 😄
yavrukom Gulcingezer benim görünmemisti beta 232 çıkmıştı doktor gebe sayilmiazsn şuan demişti çok sinirlennistim😬
Gulcingezer yavrukom yuh yani bunu soyleyen de kendine doktorum diyosa . Doktor secimi kesinlikle cok onemli onune gelen salliyo
Calisananne25 Gulcingezer ben ilk kontrole 5+6da gitmiştim üstten kese göründü alttan muayene ile de hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Biraz daha bekleyin isterseniz henüz erken
hepoyleolurzaten Gulcingezer gözükmez. Bende 3 haftada öğrendim 5.hafta dan sonra keseyim görmek için gittik doktora
Dryakbts Gulcingezer 3 temmuzda benim de 554 dü 8 temmuzda telrar baktorddım 4974 çıkmıştu bir daha baktırmadım. Kan testine en son başvurdum ben. İlk idrarda öğrenip biraz bekledim. O ilk keseyi görünce asıl heyecan o zaman başlayacak. Birde kalbini duyarsak tadından yenmez😍😍
Gulcingezer Dryakbts haklisin insallah hayirlisiyla guzel hberler aliriz ikimizde bakalim daha cok yeni bekliyoruz biz :)
Mom3834 Gulcingezer 🙈 heyecanını anlıyorumm dünden beri aynı postları görüyorumm hep, 5. Haftanın basına kadar kese görünmez, 6 ya da kadar kalp duyulmaz 11 e kadar cinsiyet öğrenilmez :) en erken bunlar olur, şanslıysanız. Değilseniz daha geç başlar :)