Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi ben açmıyom anneme açtırıyom telefonu uyuyo dedirtiyom çıldırcam yoksa sorularından 😂😂
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 hadi diyelim senin bir anda dusecek gobegin. Benimki resmen bana iskence bi gelicem bi gelmicem
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi insan karnım indi diye hemen gelir diye bekliyo. Benimde 34ten beri gelcek diyo erken doğum diye ayağı kaldırdılar ne erkeni çocuğun niyeti yok kaçırdılar çocuğumun içindeki hevesi 😂
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 bana da erken gelecek diye heves ettirdiler. 3 cmle nereye kadar gidicem bakalim.
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi benim açılma var mı onu bile bilmiyorum😖 ayy çok kötü bu durum beniiimle aynı olan benii en iyi anlayan biriiisin sen. O kadar zaman erken gelcek diye bekle 40ı bitir çok kötüğ 😒
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 ben beklemem belki o kadar ya. Hayirlisi olsun. Saglikla gelsinler de. Geldiginde dogum hikayesi yaz goreyim seni senin eli kulagindadir 40 olmussun 😍😍
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi hiççç gelcek gibi bi hissiyat veya belirti yol haftasonu vardı gitti 😂 inşallah bekllemezsin tek sağlıklı olsunda 🙏🏽 Beklemesi çıldırtıyo😂
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 ya dun gece doktor bana 2 saat yuru gel acilmana tekrar bakalim sancilarin var dedi. Dogum olabilir mi dedim evet erken dogum olabilir dedi ve suan evdeyim. Ben hic gelecek gibi hissetmiyorum artik 😏😏
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi ayy ben o kadar yürüyorum bişi olmuyo 🙄ahh ahh ben nereler kafamı vurayımm😂😂 sancın geçti mi şimdi ?
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 hala kasilmalarim oluyor. Ben zaten nstde sancilarim 170e vurdugunda bile asiri bir sanci hissetmiyordum. Suan asagiya dogru baski yapmaya devam ediyir ara ara ama en belirgin agri bel agrim sanirim. Oturamamak mahvetti beni 😯😯😟😟
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi evet o bel bende de çok oluyor karın ağrımı geçiyor yan yat azalır öyle inşallah sağ salim alırsın kucağına . Acı eşiğin yüksek heralde ne güzel ☺️☺️
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 hic oturamiyorum ki hep yan mi yatacagim? Normalde yuksek degil ama bende anlamadim ki.
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi alla allaaa 🤔naptın masıl oldun şimdi iyi misin biraz daha ? Yoksa geldi mi minik kuş😍
Latifemrullah Sinemkurtkarakussk35 hepimizin ki aynı canım 😂 bu nasıl kiracıysa kovirim kovirim çıkmıyor😂😂
Seliminannesi Latifemrullah senin durum daha vahimmis suan. Ama soyle dusun 41 daha son gunlerin. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Benim cocuk babasina benziyor sanirim fazla inatci suan gelsem mi gelmesem mi diye dusunuyor 😂😂
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 yok nerde hala gelmedi. Suan gelmeye niyeti yok gibi 😂😂 annemde bugun yarin gelur cok asagiya inmis diye umitlendiriyor beni ama 🙄🙄
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi ayy ne deesem bilemedim bence ümitlenme ben çok ümitlendim hüsran oldu 😖😖 hem karında çok belirleyicei değil çünkü akrabamın 3 hafta önce inmiş benim hal yukarda 😂😂 ve o kişi 37de doğurdu ben oldum 40+0 😂😂
Latifemrullah Seliminannesi bizimkilerde öle diyor ümitleniyorum ama sabahına hiçbişi yok 🙄 gelmiyor hala ama son 3 qünümüz yoksa biz direk hastaneye gidecez gibi duruyor