Sevgikaya1525 elfmoom amin inşallah canm benim❤️❤️❤️❤️inan çok mutlu oldum yaaa🥰snki ben gibiymişim❤️
esratpl elfmoom aynı testten yapmıştım bende de ilk önce böyle silik çıkmıştı şimdi 11 haftalık olduk bile🌸 gözün aydın diyebiliriz💖
2melekannesiiiii elfmoom gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Bfduam elfmoom yaa hamd olsuuuun 🤲🤲🥰🥰🌸💓 çoook sevindim şükür 🤲 O Dr a gitme daha değiştir bence. Banada dua et, aşıdan korunuyorum bi süredir, adetliyim bitince inş korunmam, bende müjde vere bileyim bi sonraki aya/ aylara🤲
elfmoom Bfduam canımmm etmez olur muyum🙏🏻 isteyen herkese ediyorum emin ol biz çok uğraştık bilirimmm.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Sksksksks elfmoom tekrardan hayırlı olsun canım benim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah çok sevindim senin adına gerçekten 😇❤️
MuhendisHanim elfmoom Gözümüz aydın😇 çok sevindim. İlk değerden beri takip ediyorum durumu valla kendim hamileymişim gibi içimde kelebekler uçtu ☺️ Gözünüz aydınnn🥰😇
Umudayolculuk Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza demekki dünkü testiniz yanlışmış hayırlı olsun hep yüzünüz gülsün inşallah☺️
Zemheriiiiiiii elfmoom ay ben yaptığımda da böyleydi bundan biraz daha silikti hatta inşallah vardır hemen kan testi verinnn🤩🤩🤩
elfmoom kızlar biraz önce kahverengi su gibi bişey geldi benden kasıklarım çok ağrıyor günlerdir doktor progestan iç dedi sizce nedir bu başınıza geldi mi
Meyracukurmaraz elfmoom 13.haftaya kadar akıntı kahverengi gelmişti benimde yerleşme tutunma kanaması diyolar bende telaşlanıp doktora gitmiştim ama normal olduğunu söylemişti progestoron vermemişti
Flzensrbbk elfmoom Doktorun önerdiyse mutlka kullan ben progestanı fitil olarak kullandım 4 kayıp sonrası şuan 36 haftam çok şükür rabbim evladına sağ selamet kavuşmayı nasib etsn stres yapma bebeişinle hep mutlu ol inşlhhh