Birgezgininhikayesi Allah askına biri bana nasıl uyuyacagımı anlatsın ıkı aydır sadece geceleri4-5 saat uyuyorum bıktım 😂😂 bu saatte uyanıp sabaha karsı tekrar dalıyorum 7-8 gibide ayaktayım
Zezz Birgezgininhikayesi bende ayaktayim 2 saar uyku ile bise ise gidiyorum allah tan iste son haftam
Irmakayla Ben asla uyuyamıyorum sabah 7 gibi dalıyorum 3 saat uyuyorum oda 20 kere cise kalkıyorum malesef cok zor
Birgezgininhikayesi Irmakayla çişi geçtim artık kaliteli bi uyku düzenim kalmadı zaten 1 gibi anca dalabiliyorum sonra bu saatlerde kalkıp geziniyorum sıcak halsizlik oluyo felan bunaldım iyice
Birgezgininhikayesi Zynp16askn hahahah sinir mutluluk hıc biseyın faydası yok anam ayran süt ne varsa içiyorum banamısın demiyor
Milenka Birgezgininhikayesi bugün karnım iyice büyüdüğü için uyumakta bende zorlandım yastık alıp bacaklarımın arasina koydum ve öyle uyuyabildim 36+0 olduk 😍
Susamtanem2 Birgezgininhikayesi bende çocukluğumdan beri uyku problemi var normalde 4- 5saat uyuyordum şimdi 1-2 saa uyusam bayrak asicam hava aşırı sıcak klima açık bu sefer de klima sesi ya da boğaz kuruluğu uyuymuyo