Buketylz944 10+5 olduk bizde :) şimdilik güzel gidiyor bulantılarda azalma oldu daha rahatım çok şükür
Febrarss 8+2 oldum ama düşük tehlikem var, 1 Temmuz’da kanamam başlamıştı 6 Temmuz’da bitti 11 Temmuz’da tekrar başladı şu an hala devam ediyor bu akşam doktora gideceğiz dua edin lütfen ❤️🙏🏻 Benim gibi durum yaşayan var mı
canoldunbebegim Febrarss inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bol bol dinlenin ve stresten uzak durun tabi şimdiki hayatlarda bu mümkünse 😇
Pinar29 Febrarss var canim bende 7 haftalik hamileyim 10 gundur var yerlesme kanamasi diyor gonderiyorlar hic bir sey anlamadim agrimda cok var
Burcuera Febrarss Benim de 2 kere kanamam oldu.Doktorum kanama alanı oluştuğunu söyledi. 10. Haftadayım şu an,yaklaşık 1 aydır kanamayla mücadele ediyorum. Son doktora gittiğimde kanama alanının küçüldüğünü söyledi çok şükür. Kahverengi akıntıların sorun olmadığını kanama alanının aktığını söyledi.
Febrarss canoldunbebegim benim oldu canım düşük riskim varmış 1 Temmuz’da başlamıştı kanamam ama sildikçe gelen bir kan sonra 6 Temmuz da kesildi 11 Temmuz’da tekrar başladı hala devam Ediyor iki tane iğne kullanıyorum
canoldunbebegim Febrarss benim kan değilde kahverengi jel gibi bir akıntı düşükten çok korkuyorum bende
canoldunbebegim Tugbamete benimde şöyle oluyor ani hareket öksürme hapşırmada göbek deliğim sızlıyor geriliyorum sanki öyle hissediyorum
Tugbamete canoldunbebegim benimki baya can yakıcı öksürürken sıkıntı yokta hapşurunca kıvrandım resmen bağırdım 🤷🏻♀️
irorkay Prensannesi_0101 o haftalarda karnın çıkma ihtimali çokk düşük oluyor. Karın tam olarak 20 25 haftalardan itibaren kendini ancak yavaş yavaş belli ediyor.
canoldunbebegim Febrarss gittim fakat net bişey demediler rahimde bi kanama olmadıgını söyledi ama her ihtimale karşı progestan fitil yazdı bir ay kullanacağım
canoldunbebegim NesliSagdinc doktorunuz çok iyi bilgi vermiş bana hiç bir bilgi vermedi ama artık normal olmadığını söyledi ve tedirgin oldum
canoldunbebegim Elisammmbade Allah bağışlasın hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyetin ne önemi varki 🥰
canoldunbebegim Elisammmbade o zaman bir ay içinde bizde öğreniriz inşallah bazen göstermiyor falan diyorlar çok geç öğrenenlerde varmış 😇
cahillesohbetikestim canoldunbebegim biraz zor geçiyor ama her şeye varım evladımdan geldikten sonra 👶🥰 mide bulantıları baş ağrısı sürekli uyku hali neredeyse gebeliğin tüm belirtilerini son noktasına kadar yaşıyorum 😁🤰
yesilkelebek Prensannesi_0101 merhaba🙋🏻♀️ Benimde 9+2 hiç kilo almadım ama benimde minnacık bir göbeğim çıktı akşama daha da belirgin bir hal alıyor sanırım bu iç karın muhabbetinden dolayı🤷🏻♀️ Bizimkiler erken cıkacak belliki🥰
yesilkelebek Annemioluyorum benimde alerjim var o yüzden sık sık hapşırıyorum ve özellikle ayaktaysam yasa sırt üstü yatıyorsam hapşurunca kasığıma ağrı giriyor ama tamamen fiziksel duruma bağlıyorum endişelenmiyorum. Çünkü kasıklarım düz konumdayken , kaılmışken bir de üstüne hapşurukla daha çok kasıyorum o yüzden normal olan bir ağrı olduğunu düşünüyorum☺️
nurpella canoldunbebegim ikinci gebeliğim ama tabi ilki düşük oldu 5 haftalıkken ilki öyle olunca şuan gerşey daha pinpirikli oluyor ve daha heycanlı herşey geçen kalp atışını duyduğumdaki heycan gibi bişey asla yoktu bir ay sonra çağırdı doktor ama zaman sanki hiç geçmiyor şu vakte kadar bi kere kustum ama sürekli bulantım var boş boş öğürme oluyo kussam belki rahatlıcam ama olmuyo bu arada 9+4 günlüğüz
canoldunbebegim nurpella benimde 9+2 canım ara ara baş dönmem oluyor ve bir kez boş öğürmem benimde oldu geçen haftaydı gözlerim karardı sanırım tansiyonumda düşmüştü ama kusamadım sabahtı karnım açtı zaten, aynı heyecanlar bendede var ama eşim aşırı ilgisiz çok üzülüyorum hayırlısı