_sena_ Kızlar suyum geldi mi gelmedi mi bilmiyorum altımı ıslattım gibi hissettim bi anda ama cok fazla degildi daha sonra silinirken peçeteye bi kac damla kan geldi dogum başlangıcı mıdır bu
Annemioluyorum _sena_ kac haftamınsınız yazmamışsınız ama doğum beslemiş olabilir. Allah yardımcınız olsun insallah
Meralrabiamhmt _sena_ evet canm hemen hastaneye gıt kanaman olursa kesın gel demıslerdı banada bnmde geldı doguma aldılar
Kbra1234 _sena_ doktoruna ulaşabiliyorsan mesaj at canım yada hastaneye git genelde su gelirken beraber gelmişti benim pembe sulu falandı
BusraUras _sena_ doğum başlangıcıdır. Benimde öyle olmuştu. Önce suyum geldi yavaş yavaş hastaneye gittim sonra kanamam başladı.
Mihrimah25 _sena_ ah şu doktorlara istediğimiz zaman neden ulaşamıyoruz bende buna çok sinir oluyorum ya dizilerdeki gibi olsaya birde çoğumuz özele gidiyoruz adı özel ama valla ben bu gidişimde istiycem numarasını
Busra333 _sena_ 1 cm açılma varsa yatış olması gerekmiyor mu numarada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😙 zaten 38 haftalıksınız zamanı yavaştan gelmiş 😊
Nurayademir _sena_ bn eve geldım 3-4 cm le cnm sunının garantısı yok demıstı doktrm sezeryan olblr demıstu acılma ıcın bakalm yarına kdr beklıcez agrılarım artarsa gıdıcz 😊