nergisscelik Merhabalar 34+2 hamileyim ara ara çok kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi birden geliyor sonra gidiyor neden olur acaba doktora gitmem gereklimidir sizce
Yaso26 nergisscelik artık ağrılar başlıyor yavaş yavaş bebek hareketlerini takip etmeniz gerekiyor ağrılar hangi sıklıkla geliyor bunlar önemli
Yaso26 nergisscelik en önemlisi içiniz rahat değil ağrınız fazlaysa bı gidip muayene olun isterseniz içiniz rahat olsun
Mutlu_damla nergisscelik hafta ilerledikçe yalancı sancılar şiddetlenir canım. Bol bol su içmeye ve dinlenmeye bak olur mu. Dr una danışarak magnorm ve ağrılar fazlaysa parol icebirsin. Ama Dr a sor önce 🌸
Aycha nergisscelik Merhaba, bir kişide normal olan durum siz de veya bir başkasında ciddi bir durumun habercisi olabilir. Her ihtimale karşı yakın zamanda doktora gidin derim, naçizane. İnşallah önemsiz bir durumdur.
nergisscelik Yaso26 Bebek eskisi gibi kıpraşmıyor sanki ağrılarda şuan da saat başı tutuyor sıklıkla değil ama korkuyorum ister istemez
Yaso26 nergisscelik benim bu haftalarda azalmıştı doktor yeri çok daraldı çok güçlü hareket bekleme demişti 12 saatte 10 hareket say bu önemli demişti
nergisscelik Yaso26 Her ağrı geldiğinde kendimi motive etmeye çalişiyorum egzersiz yapmaya çalişiyorum aşşada baski oluyor sonra geçiyor ama zorluyor diyorum bunun acisi böyleyse daha şiddetli olduğunda nasil doğurcam😄
nergisscelik Aycha Merhaba çok teşekkür ederim doktoruma gidicem yarin öbürgün inşallah dediğiniz gibidir 🤲🥰❤️
Yaso26 nergisscelik Rabbim kolaylık versin inşallah ben normal doğum sancısı çektim bebek suyu azaldığı için acil sezeryan oldum sağlıkla sihhatle gelsin inşallah sizin evladınızda