Seliinnn Hanımlar 8 haftalık gebeyim makattan kan geliyor ne yapabilirim yaşayan oldu mu özellikle büyük abdestte
Burcu_NFUE Seliinnn hemoroid falan demiycem . Zorlama ve ıkınmadan kaynaklı Anal fissür veya anal FİSTÜL olabilir kuzum .
Hilalkorkmaz Seliinnn kabızlıktan dolayı çatlama oluşmuş canım iki kere basur ameliyatı ılan biriyim bu konulara çok hakimim
gokturkefe Seliinnn hiç başıma gelmedi canım ben en başından beri 3 4 lt su içmeye çalışıyorum en azından 2 lt kefir meyve özelikle kavun karpuz bağırsakları çalıştırıyor kuru Kayısı da iyi geliyor hemde faydalı tüketmeye çalış düzelir inşallah
Seliinnn gokturkefe sağol canım benim düşük yapıyorum zannettim kan görünce çok endişelendim doktora gittim fitil kullanıyorum meğerse anlamamışım makattan geliyormuş
DemetF Seliinnn ikinmamaya calis gene de bagsurda olabilir cok azmadikca oturabilirsin seni rahatsiz etmez doktora gorun orasi ici kremler var bol bol su ic kayisi ye
gokturkefe Seliinnn Allah göstermesin canım beslenmene dikkat et dediğim gibi, genelde oluyor sanırım ilerleyen haftalarda özellikle rahim büyüdükçe oluyor
Hilalkorkmaz Seliinnn her büyük abdesten sonra direk sıcak suya git canım ya otur yada belden aşagını sıcak suyla yıka ve kabız olmamaya bak kabızlık devam ettikçe sıkıntıda devam eder ama seni ki hamilelikte oldu herhalde dikkat edersen geçer