Ezgi1k 32+1 im. Adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı tam takip edemedim ama sanırım yarım saatte bir geliyor şu an. Karnımın her yeri kasılmaya başladı. Bebek hareketlerini de baya aşağıda hissediyorum. Doğum mudur kızlar ne yapayım
surelitta52 Ezgi1k Aynı haftalarda bende de öyle olmuştu sabah uykudan uyanmıştım. Belden girdi sancı yaklaşık 2 saat sürdü. İlk doğumumdan da bildiğim için doğurucam falan sandım ama yanlış alarmmış. Eğer sancınız artarsa her ihtimale karşı hastaneye gidin mutlaka.
hlnrzmra1807_ Belden de vuruyorsa doğum sancısına benzer sancılar canım hastaneye bir görünmeni öneririm
Ezgi1k miniginannesi9 yaaa öncelikle gözünüz aydın. Beklesem mi dayanamayacak duruma gelene kadar evde
Shnern miniginannesi9 ben ilk doğumda belden vurdu sonra karnıma yayılıyordu acaba bebeğiniz kizmi genelde kız bebeği kasımdan vurur diyorlar ve kızgın olur falan ama
snglysl miniginannesi9 benimde kasıktan vuruyor dün geceden beri. Dün gece düzensizdi bugün yarım saat 1 saat aralıklarla geldi. Şimdi 10 15 dakika arası. Beklesem mi gitsem mi bilemiyorum.
snglysl Ezgi1k hemen en kötüsünü düşünmeyin lütfen🙏 Bir hastaneye görünün. İğne falan yaparlar istirahat veririler belki.
Ezgi1k snglysl siz kaç haftalıksınız? Bence dayanılmayacak gibiyse gidin bir nst çeksinler içiniz rahat eder
snglysl Ezgi1k 40+6 😏 biraz zorluyor aslında ağrı. Ama biraz daha bekleyeceğim. En azından dakikası tam belli olana kadar