Cemos Ben bu aksam idrar testi yaptm ikinci gunum geciyo asırı silik cıktı cok dikkatli bakmadkca belli olmuyo. Yaptgm testin adıda Freely bu testi kullanan varmi acaba?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Cemos testin adını hatırlamiyorum ben ama benimkide silik çıkmıştı hatta ben adet gecikmesi olmadan bakmistim bence bi kan testi yaptir
Elfgny Cemos ben de testin adını hatırlamıyorum canım ama silik çıkıyo genelde. Sabah ilk idrarınla tekrar yap koyulaşıcaktır inşallah 🙏
Birprensesannesi_ Cemos after 10 ultra erken kalem gebelik testi var eczaneden bunu al ben bu testle gördüm hamile oldugumu ayın 4 ünde hasta olmam gerekıyordu olmadım 5 inde bu testı yaptım ☺ Ve şuan 10 haftalık hamileyim 🤰🏻
KbraAkyolAktrk Bence iki gün çok erken biraz daha zaman geçsin o zaman yap eğer çok silikte olsa varsa bile o zaman koyulaşıd
Nurbstn Ben adetime 3 gun Kala yaptim ve silik Cikti 2 tane yaptim ikiside silik Cikti ayni dedigin gibi ertesi gun kan testi yaptirdim 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim su 9. Ayimiz oglumla Darisi basina canim 😀
pamuksekerinannesi Cemos Kan testi yaptır canım.. Ama büyük ihtimal hamilesin şimdiden gözün aydın diyelim cnm
Alinmavi Cemos predictor early erken gebelik testi al canim. Adetin 6 gun oncesine kadar sonuc veriyor. Benim 2 gun gecmisti 2. Cizgi kopkoyuydu
Cemos Tesekkur edrrim canlar hepinize 😍♥👭insAllah hamisimdir 🙂🙂 Cuma gunune konturolum vardi zaten o gun doktor kan testi yapar beklim ben cumaya kadar 🙂🙂
Aysealty Cemos benim adetimden 4gün önce erken gebelik testinde cıkmıstı bekleyemezsen dene mutlaka☺☺☺
Caglamehmet Cemos sende silik çıkmış bende hiç çıkmadı zaten idrar testi ile anca 10 15 gün geçmiş olması lazım ki çıksın şimdi kan da belli olur en iyisi kan verin derim
Cemos Emoooss ZeynepKara Aysealty Caglamehmet Aynen kızlar dogru diyosunuz 🙂Benimkide ışığa baknca belli oluyo oyuzden varmi yokmu diye şüphede kaldm cuma gunu belli olucak insAllah doktira gunumun gectigini soyleyince illa kan testi ister zaten orda dogru olan cikar tesekkurler hpinize 😙😙
ZeynepKara Cemos bende ilk yaptığımda ışığa tutunca belli oluyodu 2 gün sonra tekrar yaptım belirginleşti çizgi ve ilk idrarla yaparsan daha iyi uğraşamam diyosan direk kan testi yaptır derim 👍🏻
Emoooss Cemos benim de çok dikkatli bakınca çıkıyordu daha 2 gün sonra kan vermiştim çıkmıştı canım 😊