Rabiaphlvn Cumartesi sabahi sancidan duramayip hastaneye gittik muayene olunca 3 cm acikligim oldugunu soylediler yatis yapacagiz dediler sancimi evde cekmek istediim icin kabul etmedim ve eve gittim. Pazar gecesi tekrar sancilarim gslmeye basladi 5 dakkada bir girmeye baslayinca hastaneye gittik. Asil hikayem burdan sonra basliyor, normal dogumu o kadar cok istememe ragmen yatisim yapildiginda girdigim ortamdan olmasi gerekiyor ki asiri etkilendim ve aglamaya basladim ben istemiyorim diye. Bu arada devlete gitmistim esim falan alinmadigi icin tek basima kaldim ve cok yiprandim. Bu arada acikligim 6 cm olmustu ama asiri derecede korktugum icin esime yalvarip burdan gitmek istedigimi soyledim. Esimi ikna ettikten sonra apar topar devletten cikip baska bi özel hastaneue gittik. Doktora sezeryan olmak istedigimi soyleyip yalvariyordum. Doktor kabul etti, oglen 1de spinal anestezi ile doguma alindim. Ve o muhtesem an kizimin aglama sesini duydum once sonra o sicacik bedenini gogsume koydum optukten sonra hemsireye verdim tekrar. Suan yanimda uyuyor, dunyanin en guzeeel hissi🤗 Bu arada ben vajinusmus hastasiydim ona ragmen normal istiyordum ama yapamadim inanin gercekten cok zor oluyor cunku muayene ettiremedim, o yuzden kendinizi hic bi sey icin zorlamayin. Herseyi akisina birakin 😊
Yarenimm Rabiaphlvn goz un aydın canimm Rabbim analı babalibuyutsun insallahh darisi bize😊 bende nasipse sezeryan olcam 38 de
delettdmom66 Rabiaphlvn gözün aydın allah analı babalı büyütsün canm burada tek değilmişim 7 cm açıklıkla eşime yalvardım bn devlette oldum spinal
Alyamelekeren Rabiaphlvn bende vajinismus hastasıyım şuan 37+2 olduk cuma günü çatı muayenem ver kendimi hazırlıyor um eğer cvati muayenesinde korkmazsam normal doğum için daha çok cesaretle nicem bakalım hayırlısı bebisinide rabbim sana bağışlasın
klebsiella Alyamelekeren canim cati muayenesi cok kolay korkma bende cok korkuyordum doktora korktugumu soyledim. O da eline vazelin suyundan surmus ben acikycakmi diye sorarken coktan halletmis bile. Isterden boyle bir istekte bulunabilirsin
Rabiaphlvn Alyamelekeren amin canim, benim cati muayenem berbat gecti sonrasinda hep tekrar muayene etmek istediler izin veremedim o yuzden baska hastanede sezaryen olmak zorinda kaldim