Kadze Beril123 bnm 30.haftadan beri var o ağrı magnezyum başladık falan ama 36.haftadayim otursam kalkamıyorum kalksam yuruyemiyorum penguen gibi oldum yatakta dönerken çatır çutur sesler geliyor inşallah kuruntumdur diyorum kemiklerim kırılıyor sanıyorum 😂
hanimhanimcik Beril123 bende 23 haftadan beri var şuan 26 haftayız bazı günler daha az bazen daha çok ama hiç tamamen geçmiyor, yorulunca daha çok oluyor ama doktor normal diyor yapacak bişey yokmuş bebeğin büyümesiyle alakalı
hanimhanimcik Kadze ay hahahajs bende de öylee kütür kütür ses geliyo dönerken rabbim hayırlara getirsin 🤣🤣
Beril123 Kadze Magnezyum iyi mi geliyormuş 🙄 valla yataktan kalkarken , sağa sola dönerken çok zorlanıyorum artık
Beril123 hanimhanimcik yorulunca artıyor evet bebeğin büyümesiyle alakalıymış derken , neden oluyor acaba ?
Kadze Beril123 magnezyum iyi gelir dedi dr ama bana bir hafta iyi geldi sonra yine devam heryerim kırılıyor gibi sesler geliyor o ağrıdan hareket etmek epey zorlaştı
Deletedmom23234 Beril123 Magnezyum kullanıyorum ama ne fayda🥴 sade soda için biraz olsun iyi geliyor 🙏🏻
Beril123 Deletedmom23234 her gün bir tane içmeye çalışıyorum bende , normal doğumu engelliyor mu acaba bu durum
Deletedmom23234 Beril123 Yok canım olur mu öyle şey ☺️ tam tersi normal doğuma hazırlık için genişliyor kemikler 🙏🏻