Merve2234 ya miletin ağzı torba illa korkutacaklar benide öyle korkuttular ya bebek ağlayınca panikliyordum napıcam susmayacakmı ne zaman bitecek diye çokmkorktum annem eşim hep destekçimdi ama . seni korkuttuları için adapte olmakta zorlanıyorsun. Doğduktan sonra tabiki eskisi gibi olmayacak hayatına senden bağımsız yaşayamayan bir bebek geliyor. Ama öyle korkulacak bişeyde yok yani. Sen herşeyi eskisi gibi bekliyorsan bişey diyemem bebek gelince düzenin ister istemez değişir . Ama abartılacak kadar değil ya. Benim oğlum kolik değildi ama eltimin kolikti kadın mis gibide baktı idare etti iki taneyle . Düzenin değişir ama sen kendini salarsan ortama adapte olmak yerine piskolajikmen kendini çökertirsen kolay kolay alışamazsın 🤷♀️Yani Doğumdan sonra gezilmez diye bi kaide yok kadın isterse hepsini bir arada bal gibide yapar👍👍😀 bi tık uyku düzeni ilk aylarda oturtamayabilirsiniz. Hamileliğin son zamanlarında uykusuzluk problemi gibi yani🤷♀️ Şahsen kendimi söyleyeyim uyku benim için çok önemli bir yerde ben kendim becerdiysem herkes yapar diye düşünüyorum 😀 herkesin söylediğini çok kafama takma ben yaparım ben başarırım de . Milleti dinlesen ooooo daha neler derler neler.