2368 Kızlar meryem ana otu için okunmuş su gerekiyor ya o suyu önceden okusak bi şişede beklese olur mu acaba 37 haftalığım o anda okuyamayız diye böyle yapsam diyorum
Dilek0809 2368 ben öyle yapacağım o an okuyabileceğimi düşünmüyorum ezbere bildiğim sureleri okurum o an
Babymoomy 2368 etkisi olmuyor o esnada olunması gereken bir ot yanınızda gelen biri siz odada iken yapabilir doğumda bile olsanız yapsın bende çok çok iyi yaradı Allahtan Ümit kesilmez gerçekten
Babymoomy Dilek0809 yanınızda gelenlerden bilen var ise onun okuması daha iyi olur o panik ile okumak zor oluyor
2368 Babymoomy yok suyu okiyicam bi şişede durucak su o esnada okuma şansımız olmaz belki diye ama sancım ve açılmam başlayınca o suyu bi kaba döküp otu o zaman içine atıcam olmaz mı yani
Babymoomy Aysecn doğum başladığında hastanede otu sıcak bir su dolu kaba koyun o el gibi açılıyor ona karşı dualar okunacak mercan suresi falan şuan unuttum ama internette yazıyor
Babymoomy 2368 yok olmaz onun etkisi o esnada oluyor bir hafız ablaya sordum onlarda yaparmış her doğumda
Babymoomy Babymoomy doğum esnasında o sıcak suda acılcak yani söylentiye göre o ot el gibi açılıyor o açıldıkça rahimde açılıp doğum kolaylaşıyormuş ben doğumdan çıkınca o geri el gibi kapanmıştı