Cgdeem7 Kızlar bağcıklı spor ayakkabı giyemiyorum artık var mı önereblcğnz hamilelikte rahat giyilen ve ayakları acıtmayan ayakkabı
Cylos Cgdeem7 😀😀 ayakkabı mi ah nasıl özledim spor sandalet giymeyi bırak kendi ayakkabilarimi terliklerimi giyemiyorum eşimin plaj terlikleri anca oluyor ayakalr davul gibi
Omerhatice Cgdeem7 floda https://resimyukle.io/r/OEndcHCsGi Bu ayakkabı var Ogluma hamileyken almıştım 9 ay giydim aşırı rahat.. Sonra onu anneme verdim hamileyken ayaklarım sistigi için genişlemiş ve doğumdan sonra olmamış büyük gelmişti bana.. Kızıma hamileyken tekrardan aradim o ayakkabıdan sansa numara bulamadım.. bagciksiz lastikli ve çok rahat ortopedik ayakkabi
Ays0 Evde giymek için tuhafiyeden ucun bir terlik almıştım inanılmaz rahat çıktı tabii bende onunla dışarı çıktım 1 aydır giyiyorum. Bugün yine gittim aldığım yere bir tane daha sipariş verdim onu da hastaneye götüreceğim
Ayseee4238 Cgdeem7 ayakkabı bende giyemiyorum malesef ayaklarım sığmıyor terlik yada sandalet giyiyorum ki sistigi zaman onlar bile olmuyor rahatsız ediyor.
Mom54544 Cgdeem7 Ayakkabı oda ne 😂 daha 28.haftadayim yaklaşık 1 aydır falan terlikle geziyorum en rahatı terlik 😂😂