MugeninNefesi Bugün kontrolde kızımın 750 gram 30 cm olduğunu öğrendim normal mi acaba? Doktor normal dedi ama sanki kilosu fazla boyu kısa mi sizin bebisler bu haftalarda nasıldı??
Sevgikaya1525 MugeninNefesi boyu hatırlamıyorum ama 25 haftamda 980 grm idi doktor dedi eğer doktorun uygun dediyse haftasıyla sorun etme cnm ama boyu bence norml 31 haftadayım boyu 40 cm
[silindi] MugeninNefesi kilosu gayet yerinde canim 24 de 860 gramdi benim 1 hafta ondeydi gelisimi sizinki tam yerinde
ATC MugeninNefesi 24 haftalıkken 804 gr 31 cm demişti normal demişlerdi bende gebelik şekeri var o yüzden kilosu diğer beneklere göre iri ve önde ilerliyor her zaman (hiç iyi bişey degil) boyu da çoğu zaman önce gidiyor çünkü kocam 2 metre 😂 sizin ki normal bence
MugeninNefesi Sevgikaya1525 ayy masallah sizin bebiş de tombişmiş. Bende internetten araştırdım 670 gram 33 cm diyor 25. Haftada. dedim bebiş kısa ve tombul mu olacak korktum bi 🤣
Sevgikaya1525 MugeninNefesi 😂hahah evet tombiş birşey doğacak bugün doktorumuz 4D ultrasyon ile baktı ve çok fındık burunlu tombiş bişey olcak dedi😂 yok kız olsa ne olcak sağlıklı olsunlarda tombul olsunlar iri bebek sıkıntı değil ama küçük bebek oldu mu bakımı zor
MugeninNefesi [silindi] bende kilosu normal diye düşünüyorum ama boyuna takıldım aslinda. Boyu ne kadardı hatırlıyor musunuz ?:)
Hilal_cskn38 MugeninNefesi bizde 24 haftada gittik 755 gr kilosu boyu 31 santim demişti şuan 25 haftalık olduk 🧿🧿🙏🙏🙏
Zelsonr MugeninNefesi Canım ben 25 haftayı bilmiyorum ama 26+5 haftada 960 gramdı. Boyunu bilmiyorum. Ama bana da seninkiler normal geldi.