Birglbiray Bir şey batıyormuş gibi hissediyorum sızlıyor böyle tuhaf geldi bilenleriniz var mı? 33haftalığım
Alyamelekeren Birglbiray canım bende 37 haftaligim kaç haftadır öyle ama beni sıkıntı olmadı doktoru mda normal dedi
Aysenurtsr Ben de 33 um. Ayni durum bende de var. Sancimi acaba diyorum bazen kestiremiyorum. Biyerde okumustum doguma hazirliyormus vucut kendini.
Birglbiray Aysenurtsr çok tuhaf geldi hiç yaşamadım böyle birden bire batmaya başladı tek değilmişim en azın an
Susamtanesii Aynen benim de ağrı ama hamilelik başlangıcında oldu vajina kemikleri ağrıyor bu aralar o kadar çoğaldı ki aşırı ağrıyor bende bugün 34 haftalık oldum 2 gündür sanki üç kısmına bıçak saplanıyor gibi oluyor
Niques Hamileligim boyunca beni hic yalniz birakmayan bi agri yatakta sagdan sola donmek resmen iskence benm icin hic bisekilde gecmiyor 33 olduk insallah bunca agriya norma dogum yaparim.😬
Werwe Canım gayet normal son aylardasınız artık cocuk döndükce eli kolu batmaya baslıyor sanırsın çıkıckmış gibi yada birsey var gibi oluyo 15 gun var dogumuma sezeryan olacagı için 38.4 de dogum ypcm aynı şeyler bndede oluyo son 1 aydr