nurdane3504 Betulberrak ben ikili tarama testinde öğrendim devlette söylemesi aynı gün sonuçları alıp özele gittim orada erkeğe benziyor dedi öyle de kaldı cinsiyeti erkek bebekler erken belli olurmuş🥰
M_agayeva Betulberrak ogluma hamileykden 12+4 de yuzde 55 erkek dedi ama simdi 8+2 hamileyim bakaliç bunda ne zaman gorucez
Tugbamete Betulberrak oğlumu 12.haftada 2li tarama testinde öğrendik eşim kesin mi değişir mi diye sormuştu net demişti doktor (kız istiyordu eşim 7 ay boyunca değişmiş mi diye sormuştu) 😂😂😂
poyrazinannesi3547 Tugbamete Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ayy valla benimde eşim kız diye tutturuyordu şok oldu erkek dedi doktor hala aklıma sokuyo başka yerde baksn belki kızdr dyo çok istiyordu kız olmasını bende erkek hissediyorum ilk baştan beri baytamdan sonra gtcem doktora başka yere emin olalım iyice op.dr yüzde 90 dedi sanmam degşcegini ama nasip
Kubbbraa Betulberrak ilkini 13de 2.de 14+5 de kontrol muayenesinde öğrendim canım sormadan şak diye söylediler hemde ama Tok karna git bol su tatlı bisiler ye odaya girmeden 10 dk önce
Okie-dokie Kygll-6 bana da soylemedi dr o haftalarada hatta 12+3 tu. Ben de sizin gbi kiz die düşündüm erken olmayınca kiz diyorlar diye. 14+4te erkek olduğunu öğrendim. Bebek erkekmis dedi benziyo falan demedi bilmiyorm artik ilerde ne olur
AlyaEkmen_ Ezgiii11 öğrenirsiniz yakın zamanda inşallah 🙈ben öğrendimde emin olamıyorum acaba doktor yanılmış olabilir mi diyorum ay sonu yine gidicem bunun için emin olmak için 😂💙
Toprak_hira59 Betulberrak kizimi 12 haftalikken ogrenmistim ogum gostermedi 14 haftalikken gosterdi suan 15 haftalgiz gecen hafta ogrendik bizde
angime Betulberrak ya biz 11 haftalıkken fetal dna testinde öğrenmiştik ama 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde doktorumuz da gördü söyledi😄 usg de 15 haftadan önce beklemiyodum açıkcası ama oğlum biraz şov yaptı bize sanırım.
Zelisay Ben bugün öğrendim daha doğrusu ikili tarama testinde ultrason görüntüsüne bakarak, doktor %90 erkek dedi. Sizce yanılabilir mi? Bu arada 14+2 haftalık hamileyim. :)