Larraa inş gönlüne göre olur canim. Süreci anlatayım sana.
Uygur Dr, onlar alternatif, bütüncül Tıp ekolündeler.
Bana Dr umutsuz konuşunca “çok düşük ihtimal hamile kalman, menepoza yakın değerlerin” deyince, daha önce bi uygur hanımla tanışmıştım alisveriş yaparken, ayak üstü konuşmuştuk memleketlerini, ordaki Tıp Dr larını ekolünü vs.
Dr dan çıkınca aklıma o hanım geldi ve gidip telini istedim gittim Dr a.
Onlar vücuda lokal bakmıyorlar, daha çok tüm sisteme, bütüncül bakıyorlar.
Bana hormonlarımı dengelemeyle tedaviye başladı, bir buçuk ay oldu, ama bu süreçte korundum biontech olduğumdan, ikinci dozuda dün oldum, 15 i gibi adet olucam bitince korunmam.
Bu Dr lar mizaca ayırıyorlar bünyeyi, mizacina göre tedavi ediyorlar.
Önce hormon dengesi icin tedaviye başladı Dr, şu an “vücuda sıcaklık verir” dediği bi şurup macun ve bitkisel hap verdi, bir ay sonra güçlendirme yapılacak inş.
Bu sayede hormonları düzenleyerek epifiz bezinden, böbrek üstüne sistemi ancak burda dengeleyebilirsek yumurtaliklarda faydası olur diye düşünüyor Dr.
Aynı ekolden başka bi Dr da macun vs verdi bunları bahs ettiğim muayene sonrası veriyorlar (mizac) onada fikir almak için gitmiştim, o da hocamızı tanıyor aynı bölgeden olduklarından. Cok zamanım olmadığından onunda fikrini alayım dedim.
Ilk gittigim hocam prof. Kendi ülkesinde başhekimmiş, ve çok alçak gönüllü o yönünü çok sevdim zaten, hiç kibir vs yok, görsen akademisyen olduğunu zor anlarsın o kadar tevazü sahibi maşallah.
Onunda önerileri oldu, kayısı çekirdeğinin içi östrojen için faydalıymış, bitki çayı yine ödeme ve diğer Dr gibi sıcaklatma dedikleri vücudu, bitki verdi ayaklarımi ılıktan biraz daha sıcak tutabileceğim bir suda bi süre bekletmemi, yağ verdi karanfilli yine ödem atmak için, ve rahme yönelik macun, tabi ilk Dr umun verdiği ilaçları sordu ona göre etkileşim olmayacak macunlar verdi. Üç macun her biri farklı, ikinci seansta, yumurtalıklara yönelik verecek bir hafta sonra.
Her iki Dr um da benzer mantıkla ilerliyor.
Süreç böyle bende sonuç alabilirim inş, Bu tedavide hep korunduğumdan aşıdan dolayı, bu ayın sonuna doğru korunmycam, Dr lar üç aydan altı aya kadar yavaş yavaş düzelmesini bekliyorlar hormonları, ins faydasi olabilir.
15 günde bir gidiliyor ilaçların tesiri, devamı veya değişimi için, inş başlanırsa ilk bir ay sürece bakılır olmadı ailen alir gonderir oraya diycemde, cam sişede şuruplar kırılır mı bilemedim.
Ama diğer Dr un ben başladığım için bu şuruplara o “tedavi başlamış biz daha lokal bölge için tedaviye devam edelim” dedi. O macun vs verdiğinden bu ilk hocayla başlanıp yine diğer Dr ada ben gibi fikir alabilirsin.
Içeriklerini sordum komplike bitkiler var hani biz sadece aslan dışı, hayıt vs biliriz ya, onlarda çok farklı bitkiler var duymadığımız.
Uzun oldu ama anlaşılmaz diye detay verdim.