32 haftalık hamileyim. Bir haftadır belimde iki yanda hafif hafif ağrılar oluyor. Bugün çok şiddetli bir şekilde geldi ve baya kıvrandırdı. Ağrı arada tamamen kesilip arada şiddetlenerek devam etti. Ben böbrek ağrısı olduğunu düşündüm. Böbrek ağrısı da daha önceden hiç yaşamadığımdan emin olamadım. Enfeksiyon kapmış olabileceğimi düşünerek kadın doğumun aciline gittim. Bu arada doktorum normalde özelde. Ben annemde kalıyorum başka şehirde olduğum için devlete gittim. Bir ultrasona bakıp nstye bağladılar. Sonra tekrar sonuç için beklettiler bu arada bir buçuk saate yakın bir süre geçti. Sonra da bir şey de demediler ben tekrar böbreklerim ağrıyor enfeksiyon olmasın falan dedim kan ve idrar tahlili istedi. Bu sefer tahliller için 2 saat beklemem gerekti eve gittim. Boşuna acile gidip eli boş döndüğüm için tahlil sonuçlarına e nabızdan bakıp doktoruma atayım diye düşündüm. Ama sonradan ağrım tekrar arttı. Bu sırada doktorumdan cevap gelmeyince hastaneye uğrayıp oradan alayım dedim sonuçları belki yönlendirirler diye. Ama sonuç değilmedi doğru düzgün yüzüme dahi bakmayıp alttan muayene edelim açıklığına bakalım dedi. Ben böbrek ağrısı diye geldim. Nstye baktınız sancı yok. Tahlil sonuçlarında enfeksiyon yoksa gideyim dedim ve alttan muayeneyi kabul etmedim. Zaten ondan sonra hepten ağız burun kıvırdılar. Kağıt imzalattılar. Çıktım geldim bütün gün hastanede vakit kaybettiğimle kaldım. Sonuç ağrım devam ediyor ve hiç bir çözüm önerisi sunmadılar. Bir de içime kurt düştüğüyle kaldı. Tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirm. Bu kadar erken doğum sancısı mı çekiyor olabilir miyim? 😔😔